Home » , » Καταδικάζουμε την τρομοκρατική επίθεση του Ρουβίκωνα στον Πορτοσάλτε. Κι αυτό γιατί είναι στους πάντες γνωστό ότι τα ντουβάρια του σπιτιού που μένει ο διαπρεπής δημοσιογράφος και η Δημοκρατία είναι ένα και το αυτό. Οπως το νύχι και το κρέας ένα πράγμα, δηλαδή.

Καταδικάζουμε την τρομοκρατική επίθεση του Ρουβίκωνα στον Πορτοσάλτε. Κι αυτό γιατί είναι στους πάντες γνωστό ότι τα ντουβάρια του σπιτιού που μένει ο διαπρεπής δημοσιογράφος και η Δημοκρατία είναι ένα και το αυτό. Οπως το νύχι και το κρέας ένα πράγμα, δηλαδή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 | 11:53 μ.μ.


Πάλι "τρομοκρατήθηκε" ο "έγκριτος" λειτουργός της ενημέρωσης Αρης Πορτοσάλτε.
Και αυτό το προβληματικό αίσθημα του δεν το κράτησε για τον εαυτό του, αλλά το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο twitter.
Αιτία ήταν μια "τρομοκρατική επίθεση" που δέχτηκε με βαρύ οπλισμό! 

Η "Ομιλούσα σαπίλα" που περιφέρει δημόσια την βρόμα της, σήμερα διαπίστωσε ότι το οπλοστάσιο των τρομοκρατών έχει αναβαθμιστεί και μάλιστα σε επικίνδυνο βαθμό. 
Η περασμένη επίθεση που δέχτηκε το σπίτι του ήταν με μαρκαδόρο! Σήμερα οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν εναντίον του μπογιές και τρικάκια! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο επικίνδυνα κλιμακώνεται η επίθεση που δέχεται ο επώνυμος, διακεκριμένος πολίτης μας. Να συμπληρώσουμε επίσης, ότι σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι παραλήπτης του επόμενου βραβείου Πούλιτζερ, που θα αποδοθεί σε δημοσιογράφο.
Εύκολα συμπεραίνει κανείς πόσο μεγάλη τιμή θα αποτελέσει αυτό για την χώρα μας.!

Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να εκτιμάτε από τα αντικοινωνικά στοιχεία του "Ρουβίκωνα". Δεν μπορούν να αντιληφθούν τα "φασιστικά τάγματα του Ρουβίκωνα" ότι με την σημερινή "τρομοκρατική επιδρομή στην είσοδο της πολυκατοικίας" του Πορτοσάλτε βάζει την "Δημοκρατία σε κίνδυνο".
Γιατί όμως είναι στους πάντες γνωστό τα ντουβάρια του σπιτιού που μένει ο διαπρεπής δημοσιογράφος και η Δημοκρατία είναι ένα και το αυτό. Οπως το νύχι και το κρέας ένα πράγμα, δηλαδή.

Πάντως στο δράμα του και στις δύσκολες εποχές που περνάει ο αξιοπρεπής και αξιοσέβαστος βασικός διαμορφωτής της πολιτικής γραμμής του μεγαλύτερου ειδησεογραφικού τηλεοπτικού διαύλου της χώρας μας, δεν είναι μόνος του.
Εχει την αμέριστη συμπαράσταση του πολιτικού αρχηγού στον οποίο ο Ιησούς Χριστός του εμπιστεύτηκε και διακινήσει στο χριστεπώνυμο ποίμνιο τις χειρόγραφες επιστολές του.
Υπάρχουν και κάποια υποδεέστερες πολιτικές προσωπικότητες, από όλα τα αστικά κόμματα.

Νομίζουμε ότι δεν πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα σ' αυτό το γεγονός. Κι αυτό γιατί όλος ο λαός μας αναμένει την ανάληψη της κυβερνητικής εξουσίας από την Νέα Δημοκρατία και τον λαμπρό ηγέτη της Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Κι αυτό γιατί όλοι/ες γνωρίζουμε πόσο αξιόπιστος είναι ο πρόεδρος της Ν.Δ., και ο λόγος του είναι συμβόλαιο.
Οπως θα θυμίζουμε με δηλώσεις του-τις βλέπουμε σε φώτο που παραθέτουμε- "γνωρίζει τους ηγέτες" της αναρχικής ομάδας και η εξάρθρωση της απαιτεί μόνο "πολιτική βούληση".
Οπως λοιπόν μας διαβεβαιώνει από τον πρώτο μήνα της πρωθυπουργίας του, "θα τελειώσει τα Εξάρχεια".

Υποχρέωση μας είναι, σαν ενημερωτικός ιστότοπος που είμαστε να παραθέσουμε και τις αστείες δικαιολογίες που επικαλείται ο Ρουβίκωνας για να δικαιολογήσει την αήθη ενέργεια του, ενάντια στα ντουβάρια της πολυκατοικίας που διαμένει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος.


Διαβάστε τους ισχυρισμούς της αναρχικής ομάδας και έχουμε δεδομένο ότι θα τους θεωρήσετε αναξιόπιστος, υιοθετώντας τις δεσμεύσεις του Κ. Μητσοτάκη που παραθέσαμε προηγουμένως. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger