Home » , , » Α. Πορτοσάλτε: "Ομιλούσα σαπίλα" που περιφέρει δημόσια την βρόμα της

Α. Πορτοσάλτε: "Ομιλούσα σαπίλα" που περιφέρει δημόσια την βρόμα της

Από giorgis , Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 | 8:03 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Με δυσκολία κατορθώσαμε να αποφύγουμε τον εμετό, κατά την διάρκεια που παρακολουθούσαμε το βιντεάκι στο οποίο η αθλιότητα που ονομάζεται Αρης Προτοσάλτε, φόρεσε ένα ηλίθιο χαμόγελο για να ειρωνευτεί, τους φτωχούς, άνεργους γονείς μιας μαθήτριας, η οποία λιποθύμησε από την πείνα, επιστρέφοντας από το σχολείο της.

Γι' αυτό το "κόσμημα της δημοσιογραφίας", έχουμε γράψει αναλυτικά και θα ήταν πλεονασμός να επαναλάβουμε γεγονότα για την προσωπική και επαγγελματικό του δραστηριότητα που ήδη έχουμε παραθέσει.

Μια ερώτηση όμως θα του απευθύνουμε: Το τσιράκι που Αλαφούζου, αμείβεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην Ν.Δ., ή από βίτσιο ο Πρωτοσάλτε γίνεται δημόσια ρόμπα όπως τότε που αποκαλύφθηκε ότι κάνει στημένες συνεντεύξεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Δεν θέλουμε να δεχθούμε ότι αυτός ο δημοσιοκάφρος ταυτίζεται με την Πόντια πουτάνα στο γνωστό ψιλορατσιστικό ανέκδοτο. 

Και μια επισήμανση. Από μια "ομιλούσα σαπίλα" που δεν έχει πρόβλημα να περιφέρει δημόσια την βρόμα της, σε σημείο που σχεδόν να προτείνει να βουλιάζονται οι βάρκες και να πνίγονται οι κολασμένοι πρόσφυγες που προσπαθούν να 'ρθουν στην Ελλάδα, δεν περιμέναμε να έχει ίχνος ανθρωπιάς.
Δεν μπορούμε όμως να μην αναλογιστούμε πώς θα ένιωσαν οι γονείς της μαθήτριας που λιποθύμησε από ασιτία, στον Πύργο, αν τυχόν άκουσαν τον ελεεινό τρόπο, με τον οποίο αντιμετώπισε αυτό το άθλιο τομάρι την φτώχεια τους.

Υ.Γ: Πριν κάποιο καιρό το κτίριο που μένει ο Πορτοσάλτε δέχτηκε "σφοδρή επίθεση" ... από μαρκαδόρο. Ακολούθησε ένας ψιλοχαμός. Καταδικαστικές ανακοινώσεις κομμάτων δηλώσεις και τοποθετήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών της Ν.Δ., που έκαναν λόγω για "πρωτοφανή επίθεση" και "ξεκάθαρη απειλή στον δημοσιογράφο".
Αυτό που έκανε ο άθλιος δημοσιογράφος στην φτωχή οικογένεια του Πύργου, τι άλλο ήταν από χυδαία επίθεση; Δημοσιογραφία;
Και αν η ΕΣΗΕΑ, τον διέγραψε για ένα χρονικό διάστημα, για την εμετική προπαγάνδα που έκανε υπέρ του "ΝΑΙ", στο τελευταίο δημοψήφισμα, τι "ποινή" του χρειάζεται για το τελευταίο του "κατόρθωμα"; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger