Home » , » Αλιτήριοι δεξιοί

Αλιτήριοι δεξιοί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 | 12:43 π.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Οι αλιτήριοι δεξιοί είναι γνωστοί για την ανθρωποφαγία και τα ψέματά τους. Οι ξεδιάντροποι, αυτοί που έδωσαν εξουσία σε παιδεραστές και λοιπούς εγκληματίες, αποπειράθηκαν να εκμεταλλευτούν το θάνατο ενός βρέφους.

Δεν μας κάνει εντύπωση όσο άθλια κι αν είναι η ενέργεια τους. Η τυμβωρυχία σε συνδυασμό με την εξαπάτηση είναι η συνήθης τακτική των διεφθαρμένων καθαρμάτων της δεξιάς. Η ανηθικότητα είναι το άλλο όνομα της ΝΔ.

Οι πρόσφυγες έχασαν το παιδί τους αλλά και παρουσιάστηκαν από τα ΜΜΕ ως τέρατα. Το βρέφος δεν κακοποιήθηκε σεξουαλικά, όπως έπαθαν τα αγοράκια από τον γαλάζιο στέλεχος και φίλο του Κούλη.

Η Εφημερίδα των Συντακτών αναρωτιέται:
“Και τώρα ποια από τα κοράκια της ενημέρωσης θα ζητήσουν συγνώμη από τους Σύριους πρόσφυγες που όχι μόνο έχασαν το παιδί τους αλλά στήθηκαν στα έξι μέτρα του κανιβαλισμού των ΜΜΕ;
Ποιοι από τους ρεπόρτερ που... κατάπιαν αμάσητα τα «ευρήματα» της στιγμής ενώ δεν είχε ακόμα γίνει νεκροτομή; Που στήριξε άραγε τόσο άμεσα ο ιατροδικαστής Σ. Μπουζιάνης τα περί σαφούς σεξουαλικής κακοποίησης;
Έσπευσαν όλοι να υιοθετήσουν τη «φρίκη» για το κακοποιημένο βρέφος χωρίς να ελέγξουν, χωρίς να περιμένουν, χωρίς ίχνος συμπόνιας, χωρίς δεύτερη σκέψη...”

Να ζητήσουν συγνώμη; Δεν πρόκειται. Γιατί ο σκοπός τους ήταν να σπείρουν το μίσος και το ρατσισμό. Είναι αμετανόητοι συκοφάντες και φασίστες.
Αλλά ακόμα κι αν υποκριτικά ζητήσουν συγνώμη, αυτή δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή.
Οι γονείς μάλλον δεν θα προχωρήσουν σε μηνύσεις. Γιατί να το κάνουν; Η “δικαιοσύνη” είναι ταξική και άδικη.

“Δεν τηρήθηκαν οι κανόνες” είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας.
Διαφωνώ! Τηρήθηκαν οι κανόνες. Αλλά όχι των ιατρών που ορκίστηκαν να μην ξεχωρίζουν τους ασθενείς, αλλά μιας ρατσιστικής νοοτροπίας, μιας συμμορίας καθαρμάτων.

“Είναι λάθος”. Σοβαρά; Και πως ένας ιατρός κάνει ένα τέτοιο μοιραίο λάθος που μπορεί να πάρει στο λαιμό του αθώους;
Και να το πω αλλιώς: Γιατί δεν έχει γίνει ποτέ παρόμοιο λάθος με Έλληνες;

Κι αυτός που έκανε το λάθος, πρέπει κατά τη γνώμη σας, να συνεχίσει την “λαμπρή” του σταδιοδρομία; Να συνεχίσει τα λάθη; Ή μήπως κάνει λάθη μόνο με πρόσφυγες;

“Αν κριθεί, ότι υπήρξε παράπτωμα μπορεί να έχουν κάποια πειθαρχική ποινή” είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας! Καλέ μην είμαστε τόσο σκληροί! Να του τσιμπήσουμε το μαγουλάκι και να του πούμε “κακό παιδί, την άλλη φορά να προσέχεις περισσότερο”!

Κατανοείτε πως δεν υπάρχει πλέον οποιαδήποτε αξιοπιστία του συγκεκριμένου ατόμου; Ιδιαίτερα αν στο μέλλον οι υποθέσεις αφορούν πρόσφυγες;

Περιμένουμε την αυτεπάγγελτη επέμβαση του εισαγγελέα για την κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Αλλιώς η απάντηση πρέπει να δοθεί στο δρόμο. Και κάποια τρολ πάλι θα γκρινιάζουν για κυκλοφοριακά προβλήματα...
Αλλά υπάρχει κάτι ακόμα πολύ σημαντικό.

Θα πω μια άλλη ιστορία.
Οι γονείς του Παναγιώτη τόλμησαν να αμφισβητήσουν τον πλέον άχρηστο υπουργό υγείας προκειμένου να σώσουν το παιδί τους.
“Ένιωσα πολύ ωραία που ο μικρούλης κέρδισε την μάχη που έδινε για την ζωή.
Παράλληλα όμως θύμωσα πάρα πολύ. Κι αυτό γιατί θυμήθηκα ότι πριν κάποιους μήνες ο Κικίλιας σαν υπουργός Υγείας, επικαλούμενος γνωμάτευση από "το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο, που είναι το θεσμοθετημένο ανεξάρτητο όργανο και στελεχωμένο από κορυφαίους επιστήμονες", αρνήθηκε το υπουργείο του να συμβάλει οικονομικά για τη μετάβαση του μικρού παιδιού στις ΗΠΑ, για να υποβληθεί σε μια συνδυαστική θεραπεία”, έγραψε σύντροφος στο μπλοκ μας.

Πολλοί πρόσφυγες δεν τολμούν να ζητήσουν βοήθεια ή όταν τη ζητούν δεν δίδεται, γιατί είναι πρόσφυγες! Κάθε απώλεια που γίνεται από έλλειψη ενδιαφέροντος, από άρνηση βοήθειας ή εφαρμογή ρατσιστικής πολιτικής είναι δολοφονία.
Και οι υπεύθυνοι φασίστες θα αντιμετωπίζονται ως δολοφόνοι.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Φεβρουαρίου 2020 στις 1:00 μ.μ.

Ια παληκαρια του Ρουβικωνα γιατι δεν εχουν παει σ αυτον το χασαπη ρατσιστα ``γιατρο`
που αποφανθηκε οτι το μωρο επεσε θυμα σεξουαλικης κακοποιησης????Πρεπει αυτο το τερας
να παρει την τιμωρια που του αξιζει Μονο τοτε θα ησυχασουν οι πονεμενοι γονεις του
και ο καθε καλος ελληνας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger