Home » , » Υπάρχει διαγωνισμός στελεχών της Ν.Δ για το ποιός/α θα πει την μεγαλύτερη μαλακία;

Υπάρχει διαγωνισμός στελεχών της Ν.Δ για το ποιός/α θα πει την μεγαλύτερη μαλακία;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 | 11:46 μ.μ.

Του Σ.Λ

Είναι τόσο εντυπωσιακά απίστευτο, που στο μόνο που μπορείς να προβληματιστείς είναι αν στο παρασκήνιο αν τα κυβερνητικά στελέχη έχουν συμφωνήσει να κάνουν ένα διαγωνισμό για το ποιο απ' αυτά θα πει δημόσια την πιο μεγάλη μαλακία, με πολύ σημαντικό έπαθλο.

Τουλάχιστον άλλη λογική εξήγηση δεν μπορεί να δώσουμε. Πριν από λίγο παρακολούθησα ένα βίντεο που έχει αναρτηθεί στο blog μας κατά το οποίο η Κατερίνα Μονογιού, βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. μας λέει: "Δεν έχω συνηθίσει να βάζω το δάκτυλο στο μέλι, πράγμα που το κάνανε πολιτικοί του παρελθόντος και όχι πολιτικοί του δικού μου κόμματος. Και γι' αυτό συμμετέχω σε ένα κόμμα παλιό".
(Σημειωτέον ότι αυτή η ρητορική ενθουσίασε τους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους και γι' αυτό τίμησαν με σχεδόν 10.000 ψήφους την κ. Μονογιού, προσφέροντας της βουλευτικό έδρανο.

Τώρα ακούω την "νέα, μορφωμένη, όμορφη, χαμογελαστή και φεγγαρόφωτη, σύμφωνα με τον Σάκη Μουμτζή υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου να ισχυρίζεται ότι «Κωμικό στοιχείο που λιποθύμησε η κοπέλα από την πείνα. Στο γυμνάσιο δεν παίρνουν σχολικά γεύματα».

Αν δεν έχω δίκιο στην εκτίμηση που ότι υπάρχει διαγωνισμός κυβερνητικών στελεχών για το ποιος/α θα πει την μεγαλύτερη μαλακία, τι άλλο μπορεί να συμβαίνει;


>
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger