Home » , » Ενας παπάς κατηγορούμενος για ρατσιστική στοχευμένη ψευδολογία

Ενας παπάς κατηγορούμενος για ρατσιστική στοχευμένη ψευδολογία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 | 3:33 π.μ.

Να το ξεκαθαρίσουμε απ' την αρχή. Σε ότι μας αφορά δεν έχουμε και την καλύτερη άποψη για την ΜΚΟ "Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" και τον εκπρόσωπο της Παναγιώτη Δημητρά.
(Οποτε το θεωρήσουμε σκόπιμο θα γίνουμε πιο αναλυτικοί πάνω σ' αυτό).

Το ότι όμως κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του παπά Ευστρατίου Δήσσου για ρατσιστική στοχευμένη ψευδολογία, είναι μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

Και δεν θεωρούμε λανθασμένη μια τέτοια αντίδραση. Δεν γίνεται ο  "Πρωτοπρεσβυτέρος προϊσταμένος του Ιερού Προσκυνήματος Παμμ. Ταξιαρχών Μανταμάδου", να βγαίνει δημόσια και να εξαπολύει τον ρατσιστικό του οχετό, ενθουσιάζοντας τους ομοϊδεάτες του που αστραπιαία αναδημοσίευσαν τα εμέσματά του και αυτό να περνάει απαρατήρητο.

Προφανώς δεν έχουμε αυταπάτες από την αστική τους "δικαιοσύνη" να σταθεί όπως πρέπει απέναντι στα μισαλλόδοξα τροπάρια του ρασοφόρου τα οποία σχολιάζαμε εδώ.

Είναι όμως τόσα καραμπινάτα τα ψέματα που έγραψε στην επιστολή που απεύθυνε ο ρασοφόρος στον υπουργό Μηταράκη, για το θέμα της “Νέας Δομής” στην περιοχή “Καράβα” του Μανταμάδου, που αναρωτιόμαστε πώς θα τα δικαιολογήσει σε μια δικαστική ακροαματική διαδικασία. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

23 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:59 π.μ.

Αυτα που λεγαμε:προπαγανδα και εμπρηστικα κήρυγματα μεχρι να βρεθει και εδω ο σαλεμενος ρατσιστης.

24 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:30 π.μ.

Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ο συγκεκριμένος παππάς είναι ακροδεξιός.Πολυ φοβαμαι όμως οτι ειναι τοσο φθαρμενο προιον το Μαγαζι του Δημητρα που στην ουσία " ξεπλενει" όποιον μηνύει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger