Home » , » Προβοκατόρικα Κουκουλώματα.

Προβοκατόρικα Κουκουλώματα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 | 2:47 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το όνομα του γόνου, οδηγού δολοφόνου, είναι πλέον γνωστό. Δεν ξέρω, αν είναι φιλοβασιλικός, όπως ο συνονόματος του πρώην στρατιωτικός και πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία, αλλά πάντως Αναρχικός δεν είναι. Ούτε μένει στα Εξάρχεια.

Εκεί έψαχναν οι μπάτσοι. Τώρα τι έψαχναν; Το κόσκινο! Γιατί όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει. Νταξ τρεις. Μέχρι που βαρέθηκε ο γόνος, κι είπε να πάει μόνος του στην αστυνομία.

Που να τον πιάσουν οι μπάτσοι; Αυτοί ενδιαφέρονται μόνο για Αναρχικούς. Πάλι καλά που δεν τον έδιωξαν! Να του πουν. “Σας παρακαλώ κύριε, δεν μας ενδιαφέρει, αν πηγαίνατε του σκοτωμού. Αν φάγατε άνθρωπο. Αν δεν είστε Αναρχικός, φύγετε, γιατί ενοχλείτε!”

Γόνος καρδιά μου, γόνος! Τι σημασία έχει το όνομα, αν τον λένε Κυριάκο πχ, όταν ο γόνος μπορεί να σκοτώσει και να μην πληρώσει;

Και τώρα θα αρχίσω τα προβοκατόρικα. Θα τους τσαντίσω όλους. Ακόμα και τους καλούς συντρόφους που σέβομαι και που συμφωνώ μαζί τους.

Αν αυτά τα “παλιόπαιδα”, που καίνε αμάξια, έκαιγαν την πολυτελή Corvette και δεν γίνονταν το δυστύχημα, τουλάχιστο μέχρι να πάρει άλλο αμάξι ο “Fast & Furious”, θα τη γλίτωνε το παλικάρι;
Ξέρω τι θα απαντήσετε. Κι εγώ για διαφόρους λόγους, παρόμοιους μ' αυτούς που λέτε, διαφωνώ με τη συγκεκριμένη τακτική.

Αλλά υπάρχει κάτι που δεν αμφισβητείται:
Τα δυο μετρά και δυο σταθμά. Ο τύπος είχε απόλυτη κάλυψη από τους μπάτσους. Δεν ξέρω, αν είναι πράγματι συγγενής, ή ψάρωσαν κάποιοι με τη συνωνυμία, όπως γίνονταν επί Χούντας, αλλά φάνηκε στον κόσμο πως οι μπάτσοι έκαναν ότι μπορούσαν, για να τον προστατεύσουν. Έτσι ο τύπος γλύτωσε το αυτόφωρο, τις εξετάσεις κλπ.

Η αστυνομία είχε τον αριθμό του αυτοκινήτου. Μπορούσε να τον πιάσει σχεδόν αμέσως.

Πλούσιοι που προκάλεσαν δυστυχήματα είναι έξω. Άλλοι που δεν ήταν γόνοι ευκατάστατων και καλά δικτυωμένων οικογενειών είναι μέσα.
Κι αυτό το “ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε” πρέπει να μας προβληματίσει.
Γιατί αυτό είναι το ίδιο άσχημο με τον άδικο χαμό ενός νέου παιδιού.
Δεν είναι ούτε γόνος, ούτε επιφανής Αθηναίος, όπως λένε τα ΜΜΕ. Ένας ασυνείδητος είναι, ένας που έτρεχε και προκάλεσε δυστύχημα. Πρέπει να αντιμετωπιστεί το ίδιο όπως όλοι.
Αλλά όσο δεν γίνεται αυτό από μπάτσους, δικαστές, ΜΜΕ, τόσο μεγαλώνει η οργή του κόσμου.

Κάποιοι έχουν ξεσαλώσει. Την έχουν δει θεοί! Νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν!
“Ήταν το σοκ της στιγμής”! Είπε το μούτρο που άφησε τον άνθρωπο να ξεψυχήσει και την κοπάνησε. Για σοκαρισμένος τον εαυτούλη του τον σκέφτηκε πάντως.

Τώρα τα ΜΜΕ θα αρχίσουν τον τιτάνιο αγώνα να τον κάνουν συμπαθή; Μπορεί. Πάντως το ονοματάκι του το είπαν πρώτα τα δεξιά site. Να βγάλουν το όνομα να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.
Είπε ακόμη πώς ούτε που κατάλαβε πως έγινε! Προφανώς. Το ότι πήρε στο λαιμό του άνθρωπο, το κατάλαβε; Και τι σήμαινε το αυτόφωρο επίσης.

Ξέρω πως άθλιοι, που εγκαταλείπουν το θύμα τροχαίου που προκάλεσαν, υπάρχουν κι άλλοι. Όμως μόνο πλούσιοι απόγονοι πέφτουν στα μαλακά σε τέτοιες περιπτώσεις. Γι αυτό και η οργή μας.

Επίσης, αν το θύμα δεν ήταν ένας 25χρονος Έλληνας, αλλά ένας φτωχός αλλοδαπός, να είστε σίγουροι πως ο οδηγός θα ζητούσε κι αποζημίωση για το αμάξι του! Με τα ΜΜΕ να τον στηρίζουν και τους βλάκες με περικεφαλαία να βρίζουν τους μετανάστες που προκαλούν τροχαία!

Μην αυταπατάστε, δικαιοσύνη δεν υπάρχει.
Αλλά μικροαστοί νοικοκυραίοι να ξέρετε: Είστε αναλώσιμοι. Μπορεί να μην είστε στον πάτο της τροφικής αλυσίδας, αλλά οι πλούσιοι τρώνε κι εσάς. 
Την επόμενη φορά που θα δείτε πεσμένο ένα πιο φτωχό, να ξέρετε πως είστε οι επόμενοι.

Λευτεριά στα πεζοδρόμια και τις διαβάσεις πεζών.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger