Home » , , » Με εντολή Χρυσοχοϊδη στάλθηκε συνεργείο να αποκαταστήσει τις ζημιές στα ντουβάρια του σπιτιού Προτοσάλτε - Μαζική παράκρουση χρηστών του twitter

Με εντολή Χρυσοχοϊδη στάλθηκε συνεργείο να αποκαταστήσει τις ζημιές στα ντουβάρια του σπιτιού Προτοσάλτε - Μαζική παράκρουση χρηστών του twitter

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 | 1:51 π.μ.


Εχει συνταράξει όλο τον πολιτικό σκηνικό, η τρομοκρατική επίθεση που έκαναν μέλη της του Ρουβίκωνα στο κτίριο της κατοικίας του αξιόλογου δημοσιογράφου Αρη Προτοσάλτε.

Παρέλαση οι δηλώσεις επιφανών πολιτικών, από τον Τζήμερο και τον Βελόπουλο μέχρι τον Πλεύρη, συνόδεψαν τις καταδικαστικές ανακοινώσεις πολιτικών κομμάτων.
Συγκινητική και η άμεση αντίδραση του Υπουργού Προστασίας κ. Χρυσοχοϊδη, ο οποίος πήρε άμεσα την πρωτοβουλία και έστειλε αστυνομικό συνεργείο να αποκαταστήσει τις υλικές ζημιές, στην πρόσοψη της πολυκατοικίας που διαμένει ο κ. Προτοσάλτε.

Εξαίρεση η τοποθέτηση του άξεστου Παύλου Πολάκη που σε τηλεοπτική του παρουσία όχι μόνο αρνήθηκε να καταδικάσει την τρομοκρατική πράξη, αλλά αμφισβήτησε την επαγγελματική επάρκεια του καταξιωμένου δημοσιογράφου. ("Αυτός δεν κάνει δημοσιογραφία, κρατάει φανάρι στην Νέα Δημοκρατία", είπε συγκεκριμένα).

Το πιο προβληματικό που διαπιστώσαμε με τα όσα επακολούθησαν στον εμφανή κίνδυνο που περνάει η δημοκρατία μετά απ' αυτή την ενέργεια, είναι η μαζική παράκρουση που έχει επικρατήσει στους χρήστες του διαδικτύου.

Το να διαβάζεις εκατοντάδες σχόλια χρηστών του twitter, τα οποία όχι απλώς δεν καταδικάζουν την τρομοκρατική επίθεση, αλλά αντιθέτως την επιδοκιμάζουν συνοδεύοντας τις τοποθετήσεις τους με επικριτικές απόψεις για το πρόσωπο του Προτοσάλτε, κάνουν αφόρητη την αναμονή μέχρι να ακούσεις την αυριανή ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Μπογδάνου για να σου μεταλαμπαδεύσει την σωστή εξήγηση γι' αυτό το γεγονός που δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις.

Μια εικόνα γι' αυτό που διαπιστώνουμε:




















Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Φεβρουαρίου 2020 στις 3:54 μ.μ.

Με λεφτά των φορολογούμενων πολιτών αποκαταστάθηκαν οι ζημιές των ντουβαριών του Ντουβαριού.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger