Home » , » Για άλλη μια φορά πουλάνε ψέματα και τρέλα

Για άλλη μια φορά πουλάνε ψέματα και τρέλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 | 11:25 μ.μ.

Γράφει ο mitsos 175

1.314 είναι τα επίσημα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα. Από χθες είναι αυξημένα κατά 102. Οι νεκροί δυστυχώς έφτασαν τους 49, ενώ 85 είναι διασωληνωμένοι. Ευτυχώς 52 έγιναν καλά.

Ο Τσιόδρας, είπε για ακόμα μια φορά πως μάσκες πρέπει να φορούν μόνο οι άρρωστοι κι εκείνοι που έρχονται σε επαφή με αρρώστους.
Μπορώ να μάθω, θα ήταν κακό να φορέσουν όλοι μάσκες, γάντια γυαλιά κλπ; Όχι βέβαια.

Αλλά επειδή δεν λένε πως έχουν έλλειψη από μέσα προστασίας, το ρίχνουν στην παλαβή.
Φυσικά προηγούνται οι άρρωστοι κι όσοι έρχονται σε επαφή μαζί τους, αν δεν φτάνουν για όλους. Όμως οφείλουν να βρουν. Μπορούμε να κατασκευάσουμε μάσκες, γυαλιά, γάντια και οινόπνευμα. Μάλιστα το τελευταίο σε μεγάλες ποσότητες. Όμως χάρη στην πολιτική της ΝΔ δεν βρίσκουμε τα απαραίτητα.

Και τι κάνει η κυβέρνηση; Ψεύδεται, συκοφαντεί, ενώ παίρνει ακόμα σκληρότερα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας. Σε αυτό πρέπει να τονίσουμε πως η καραντίνα δεν αρκεί, αν δεν συνδυαστεί με το μοίρασμα φαρμάκων, υλικού και κυρίως αν δεν γίνουν τεστ σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Σε όλους τους νομούς που έχουν πρόβλημα ο ιός ξεκίνησε επειδή δεν έγιναν έγκαιρα οι απαραίτητοι έλεγχοι. Από την Ηλεία μέχρι την Ικαρία. Από την Αθήνα ως την Καστοριά και την Ξάνθη. Στο μεταξύ μολύνθηκε μεγάλο μέρος του πολύτιμου νοσηλευτικού προσωπικού, όχι επειδή δεν γνώριζαν πως να προφυλαχθούν, αλλά επειδή δεν υπήρχε τίποτε τίποτα από προστατευτικά μέσα στα Νοσοκομεία.
Όπως κι εμείς οι περισσότεροι γνωρίζουμε πως να προφυλαχθούμε, εφαρμόζουμε τα μέτρα προφύλαξης.
Όταν όμως δεν υπάρχουν τα μέσα οι πιθανότητες να νοσήσουμε αυξάνονται.

Η κυβέρνηση προωθεί την πιο στυγνή και απάνθρωπη δικτατορία.
Λέει αισχρά ψέματα προσπαθώντας να φορτώσει τα εγκλήματά της (με πρώτο τη διάλυση του ΕΣΥ) στον κόσμο.

Η δήθεν γεμάτη παραλία της Θεσσαλονίκης ήταν ένα ψέμα. Ένα ψέμα που χρησιμοποιήθηκε για να υβρίσει τους ανθρώπους της συμπρωτεύουσας, να αποπροσανατολίσει από τα χάλια στα Νοσοκομεία και την Οικονομία, να προπαγανδίσει τον “ηγέτη” και βέβαια να προωθήσει την ιδιότυπη δικτατορία που επιβάλλει.

Δεν μας φτάνουν οι άθλιοι ψεύτες και συκοφάντες των ΜΜΕ, οι κομπλεξικοί μπάτσοι που την έχουν δει θεοί, έχουμε και τους μαλάκες της νέας δημοκρατίας που κάνουν ότι έκαναν πάντα, όταν δεν άπλωναν τα ξερά τους: Τους ρουφιάνους.
Αντί να παρακολουθούν τους γείτονες τους τα γαλάζια αποβράσματα καλό θα ήταν να χωθούν στους υπονόμους τους, γιατί η υπομονή εξαντλείται.

Τα πλούσια κωλόπαιδα πάνε όπου θέλουν, κι αν αρρωστήσουν έχουν όλα τα φάρμακα και τους γιατρούς. Καθώς και την ομερτά των ΜΜΕ. Αντίθετα ο απλός κόσμος θέλει άδεια για να πάει super market και δεν βρίσκει πια ούτε τρόφιμα.

Στο μεταξύ η λεηλασία εκατομμυρίων συνεχίζεται. Ο Μητσοτάκης με το να ζητήσει από τους γαλάζιους κλέφτες κι απατεώνες της Βουλής μισό μηνιάτικο μια φορά σκοπεύει να κόψει το μισθό των εργαζομένων στη μέση για πάντα.

Γι αυτό και εμείς είμαστε αντίθετοι σε τέτοια ύπουλα τεχνάσματα. Αν θέλει να βοηθήσει να πληρώσει τα χρέη της ΝΔ, να φορολογήσει τις off shore της Μαρέβα και να επιτάξει τα Ιδιωτικά Νοσοκομεία στα οποία χαρίζει δεκάδες εκατομμύρια.

Είναι μεγάλη πρόκληση να μιλάνε οι εφοπλιστές για δωρεές. Αντί για ψίχουλα να αναρτήσουν στα πλοία τους την Ελληνική σημαία και να δεχτούν να φορολογηθούν -είναι οι μόνοι που για να φορολογηθούν πρέπει να το δεχθούν οι ίδιοι! (για να μην μιλήσουμε για τις άλλες φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο)- όπως οι μικρομεσαίοι. Αν το κάνουν θα έχουμε μάσκες για όλο τον κόσμο κι όχι μόνο για την Ελλάδα.

Το μεγαλύτερο έγκλημα της ΝΔ όμως πρόκειται να γίνει με τους πρόσφυγες. Η κατάσταση στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν απελπιστική πολύ πριν την εμφάνιση της επιδημίας. Τώρα έγινε ακόμα χειρότερη, ενώ η ΝΔ είναι υπεύθυνη αν αρρωστήσουν οι άνθρωποι που μένουν στριμωγμένοι χωρίς ούτε καν νερό.

Οι μέρες αυτές της χούντας του Μητσοτάκη θα μείνουν στην Ιστορία ως μέρες ντροπής.
Όσα ψέματα και να πουν ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια. Οι μέρες της δικτατορίας είναι μετρημένες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Απριλίου 2020 στις 2:27 π.μ.

Μήτσο, απόψε δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες των θεσσαλικών εφημερίδων δηλώσεις του βουλευτή της δεξιάς από τη Λάρισα,του Χρήστου Κέλλα,ο οποίος, σύμφωνα με όσα λέει στον Ευαγγελάτο, ενώ την Παρασκευή 20 του Μάρτη ήταν στα μαύρα του τα χάλια, με πυρετό πολύ και πνευμονία, ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση,του έδωσαν ενδοφλεβίως κάποιο φάρμακο και σε μια βδομάδα γίνηκε ... ταύρος. Έτσι σήμερα πήρε εξιτήριο. Πάει κι ο κορωνοϊός κι η κορωνοθυγατέρα μαζί. Άν και γιατρός ο ίδιος,ο Κέλλας δεν κατονομάζει το ελιξίριο της διάσωσής του. Λέει όμως ότι αυτό το φάρμακο του το έδωσαν μετά από έγκριση του ίδιου του Τσιόδρα.Ο Κελλας δεν είναι δα κανένα τζόβενο,αλλά ηλικιακά ήταν στην ομάδα του υψηλού κινδύνου. Μήπως πρέπει λοιπόν, να γίνει επακριβώς γνωστό τι φάρμακο του έδωσαν εκεί στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας και τον ανέστησαν; Εδώ δε σηκώνει επίκληση οιουδήποτε απορρήτου. Κάτι τρέχει εδώ. Τι μπορούμε να υποθέσουμε; Μήπως ότι τους έστειλαν ήδη οι Γιάγκηδες το αντίδοτο του ιού,αλλά με τη συμφωνία να το κρατήσουν προσώρας μόνο για την ανωτέρα ...υποστάθμη, που θα έλεγε κι ο Ταμτάκος, τόσο, ώστε να μη χάσει η Βενετιά κανένα βελόνι κι οι Γιάγκηδες κανέναν πιστό κολαούζο; Και λέω προσώρας,γιατί οι Γιάγκηδες,αν το έχουν, σίγουρα θα επιδιώξουν να το παραγάγουν μαζικά και να το μοσκοπουλήσουν,αλλά ακόμη θα το έχουν σε πολύ μικρές ποσότητες. Αν η υπόθεση αληθεύει και αν ηδη υπάρχει το αντίδοτο, δεν πρέπει να βρεθεί τρόπος να το μάθει τώρα και να τους το πάρει από τα χέρια ο πάσχων λαός όλου του κόσμου! Πρέπει οπωσδήποτε να μάθουμε ποιά αποτελεσματικά φάρμακα έχουν ήδη, έστω και σε μικροποσότητες, οι μεγαλογιατροί για την πλουτοκρατία και τους πολιτικούς υπηρέτες της. Μέχρι τώρα δεν ακούστηκε να τον "έκοψε το σπάγκο" κανένας τρανός Δυτικός πολιτικάντης που προσβλήθηκε από Covid-19.Η εργατιά κι η φτωχολογιά πεθαίνει διεθνώς. Πιθανότατα και οι εδώ μεγαλογιατροί κάτι να έχουν στο χέρι για την πελατεία τους, αλλά μπορεί ακόμη να το φέρνουν σε μικρή ποσότητα απ'έξω, όχι φυσικά για τους ...Καστοριανούς, τους Θρακιώτες κι όλους τους άτυχους φουκαράδες. (Όχι,δα κι όλοι ίσα κι όμοια! Είναι .. τυραννία, κατά πώς λέει κι ο (υ)ιός Μητσοτακης.) Ξεψαχνίστε το κι εσείς, όσο γίνεται το θέμα του Κέλλα, να δούμε αν οντως κάτι τρέχει! Για τις δηλώσεις του Κέλλα, βλ.αναλυτικά και στο site iefimerida.Αυτό επικαλούνται και οι θεσσαλικές εφημερίδες.Όλοι πανηγυρίζουν που σώθηκε,αλλά κανένας δε βγάζει κιχ για το φάρμακο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger