Home » , » Με αγιασμούς, ευχές και παρακάλια δεν ξορκίζεται ο κορονοϊός

Με αγιασμούς, ευχές και παρακάλια δεν ξορκίζεται ο κορονοϊός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 | 7:51 μ.μ.


Οχι δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις απλώς ανεύθυνος που τους ενδιαφέρει μόνο η επικοινωνιακή τους εικόνα όλους αυτούς που διαχειρίζονται το μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα στην Λέσβο.
Είναι συνειδητοί εγκληματίες και θα θεωρηθούν κύριοι υπεύθυνοι για τον αν επακολουθήσει τραγωδία, κάτι που ευχόμαστε να μην συμβεί.

Οταν υπήρξε η ανακοίνωση από την διεθνή ιατρική οργάνωση, Γιατροί Χωρίς Σύνορα ότι ο συνωστισμός και οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης στους καταυλισμούς προσφύγων αποτελούν ιδανικές συνθήκες για εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού, οι αρμόδιοι αδιαφόρησαν.

Τώρα που υπήρξε άλλη αναφορά από γιατρούς που λέει ότι είναι ζήτημα χρόνου να σκάσει η "βόμβα" κορονοϊού στο hot spot Μόριας και θα πλήξει όλο το νησί δημιουργώντας "εφιαλτικές σκηνές βγαλμένες από ταινία φαντασίας", κάποιοι φαίνεται ότι ξύπνησαν απ' τον λήθαργο τους.

Ομως και πάλι περιορίζονται σε κάποια "πασαλείμματα" μην θέλοντας να αντικρίσουν κατάματα το πρόβλημα που υπάρχει.
«Υπάρχουν χώροι απομόνωσης τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά του ΚΥΤ της Μόριας σε περίπτωση κρουσμάτων κορονοϊού», δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής του ΚΥΤ Δημήτρης Βαφέας, ενώ ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, οργανώνει ένα ολόκληρο σόου για να το παρουσιάσει το εξωτερικό ιατρείου πρώτης αξιολόγησης κατά του κορονοϊού, 
Κατά τ' άλλα για τον Κώστα Ματζουράνη πρέπει να μας βοηθήσει ο θεός ώστε να μην υπάρξουν ασθενείς.

Τέσπα, ο θεός τους μπορεί να έχει άλλες δουλειές και να μην διαθέτει χρόνο να ασχοληθεί μαζί μας. Η κυβέρνηση όμως δεν εγκληματεί που δεν κάνει το παραμικρό για να απασφαλίσει την "ωρολογιακή βόμβα", που λέγεται μετάδοση κορονοϊού στα νησιά, όπου έχει συσσωρεύσει χιλιάδες πρόσφυγες να βιώνουν σε άθλιες συνθήκες;
Και δεν λέμε να κάνει κάτι επαναστατικό. Απλώς να μιμηθεί αυτό που έκαναν άλλες αστικές κυβερνήσεις. Και το έπραξαν όχι γιατί αγαπούσαν τους πρόσφυγες-μετανάστες, αλλά για να προστατέψουν τους πολίτες των χωρών τους.

Στην Γαλλία π.χ όσοι μετανάστες και πρόσφυγες διαβιούσαν σε ανθυγιεινές συνθήκες σε καταυλισμό στο Ομπερβιλιέ, στα βόρεια περίχωρα του Παρισιού, μεταφέρθηκα μεταφέρθηκαν σε γυμναστήρια και ξενοδοχεία για να προστατευθούν από τον κορονοϊό.
Στην Πορτογαλία αποσυμφορήθηκαν όλοι οι χώροι που έμεναν οι πρόσφυγες και δίνουν τώρα προσωρινή άδεια διαμονής σ'όλους  τους πρόσφυγες, ενώ με τον προγραμματισμό που υπάρχει μέχρι την 1η Ιούλη θα θεωρούνται μόνιμοι κάτοικοι της χώρας. Ετσι  όλοι έχουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας της χώρας εν μέσω της υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού.

Εδώ όμως, βλέπεται, έχουμε την κυβέρνηση των "αρίστων" και κάθε ανθρωπιστική ενέργεια θεωρείτε πολυτέλεια. Αλλά οι ανόητοι δεν καταλαβαίνουν ότι ο ιός δεν κάνει διακρίσεις σε θρησκεία, χρώμα και φυλή; Αν "επισκεφτεί" τους πρόσφυγες-μετανάστες στην συνέχεια θα αλωνίζει παντού ...  

Υ.Γ: Ηδη η Λέσβος έχει το πρώτο θύμα από τον κορονοϊό
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger