Home » , » Τι χρειάζεται η μάσκα όταν υπάρχει Μάσκαρα;

Τι χρειάζεται η μάσκα όταν υπάρχει Μάσκαρα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 | 7:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, φαίνεται ότι αποφάσισε να τιμήσει το “Μένουμε σπίτι” με… βόλτες στην Κηφισιά. Τις οποίες βόλτες μάλιστα ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram".

Μπράβο! Αν δείτε τη φωτογραφία δεν φορά μάσκα. Μάσκαρα μπορεί. Όποτε ίσως τα μπέρδεψε. Τη σιχτίρισαν πολλοί, ενώ αρκετοί έκαναν like στη φωτογραφία.
Όσοι τους άρεσαν αυτό που έκανε η σύζυγος Περιφερειάρχη, πάω στοίχημα πως στην πλειοψηφία τους είναι ίδιοι που βρίζουν χυδαία τον κόσμο ο οποίος δεν έμεινε σπίτι για διαφόρους λόγους.
Η ίδια άλλωστε προπαγανδίζει και στηρίζει την πολιτική της ΝΔ. Οι νόμοι όμως ισχύουν για τους άλλους.

Να ευχηθώ στα γαλάζια γίδια να πάνε να γαμηθούν. Λέτε για τους άλλους έτσι; Ε πείτε και γι αυτή. Μάλιστα η κυρία έχει πολύ καλό σπίτι να μείνει. Άνετο και σίγουρα προμηθεύτηκε τα πάντα. Άρα δεν έχει καμία δικαιολογία.

Ας πάμε όμως λίγο παρακάτω. Μήπως ξέρει κάτι και κόβει βόλτες; Η αλήθεια είναι πως εγώ ανησυχώ. Δεν εμπιστεύομαι την κυβέρνηση, ανήκω σε ευπαθή ομάδα, ξέρω πως, αν αρρωστήσω βαριά, θα έχω την τύχη Ιταλού συνταξιούχου, που είναι το 99% των θυμάτων της σφαγής στη γειτονική χώρα. Οπότε προσέχω.

Για να μην παίρνει καν μέτρα προστασίας η κυρία, κάτι τρέχει. Ακόμα και στους ανόητους λειτουργεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Κι εδώ μπορούμε να υποθέσουμε πολλά.
Οπωσδήποτε αυτό που έκανε είναι να γελοιοποιήσει την πολιτική, που στηρίζει επίσημα. Όπως επίσης και τα πληρωμένα τρολάκια. Εμπρός νεοδημοκράτες, πείτε κάτι γι αυτό.
Κατάπιατε τη γλώσσα σας;

Φυσικά οι υπόλοιποι την ξέχεσαν κανονικά. Γι αυτό λείπει και τόσο χαρτί υγείας.
Τι να της κάνουμε σύμφωνα με τις υποδείξεις των γαλάζιων ορκ; Να τη δείρουμε; Να τη φυλακίσουμε; Να τις κατασχέσουμε τους λογαριασμούς; Τέτοια λένε για όσους βγαίνουν έξω, προφανώς κάνοντας τους λαγούς. Ας μας πουν τι τιμωρία της αξίζει.
Εγώ θα έπαιρνα το θρόνο του άντρα της και θα τον έκανα μάσκες. Οι γιατροί τις χρειάζονται επειγόντως.

Και τώρα να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. Αν πάρεις τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, κρατάς αποστάσεις, φοράς μάσκα κλπ, μειώνονται οι πιθανότητες να κολλήσεις. Το να βγεις έξω λοιπόν δεν είναι έγκλημα. Εφόσον φυσικά είμαστε προσεκτικοί.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό πως είμαστε σε καραντίνα - στην ουσία επεβλήθη στρατιωτικός νόμος - γιατί κάποιοι μαλάκες άφησαν τον ιό να περάσει. Έγιναν εγκληματικά λάθη. Η πρόληψη απέτυχε.
Είμαστε φυλακισμένοι στα σπίτια μας γιατί το ΕΣΥ υποβαθμίστηκε, απαξιώθηκε με σκοπό να αλωθεί από κομματόσκυλα και επιτήδειους, καθώς και για να θησαυρίσουν οι έμποροι υγείας.
Ετσι σήμερα βλέπουμε να μην υπάρχουν μάσκες ούτε για τους ιατρούς! Γιατί αν νοσήσουμε βαριά, πάμε χαμένοι.

Μένουμε μέσα, γιατί κάποιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ούτε πόσα είναι τα πραγματικά κρούσματα.
Η κυρία Πατούλη τα γνωρίζει αυτά. Ξέρει επίσης πως η κυβέρνηση ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους. Πως τα ΜΜΕ, που λογοκρίνουν τους πάντες, θα πουν αυτό που τη συμφέρει.
Προπάντων όμως ξέρει πως έχει λεφτά. Γιατρούς έτοιμους να τη βοηθήσουν όχι μόνο για τον κορονοϊό, για οτιδήποτε. Και φάρμακα από αυτά που δεν μπορεί να βρει η “πλέμπα”.

Γι αυτό και δεν τη νοιάζει. Και μην ακούτε τα γαλάζια τρολάκια. Ούτε αυτά ενδιαφέρονται. Τους ενδιαφέρει μόνο να γλείψουν τον Κούλη. Κι αυτός να ξορκίσει πολιτικό κόστος για το χάλι που ο ίδιος δημιούργησε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger