Home » , , » Αλλο να είσαι πολιτευτής του Βελόπουλου και διαφορετικό να είσαι γνωστός αναρχικός

Αλλο να είσαι πολιτευτής του Βελόπουλου και διαφορετικό να είσαι γνωστός αναρχικός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 | 5:19 π.μ.

Του Σ.Λ

Μια αναφορά, που δεν έχει νόημα να τεθεί σαν ερώτηση, αφού δεν θα βρει αποδέκτη.

Στο παρελθόν έχουν κινητοποιηθεί δικαστικοί λειτουργοί, σε κάποιες περιπτώσεις και αστυνομικές δυνάμεις, για να ασκήσουν ποινικές διώξεις με στόχο χρήστες του διαδικτύου. 
Κι αυτό γιατί υποτίθεται ότι με τις παρεμβάσεις τους, δεν "συμμορθωνόταν με τους κανόνες".

Θεωρούσαν οι "αρμόδιοι",  ότι είτε έθιγαν τα "χρηστά ήθη" των πιστών της επικρατούσης θρησκείας, λόγω σκωπτικών δημοσιευμάτων, ("περίπτωση "Παστίτσιου"), είτε έβαζαν στο στόχαστρο τους πολιτικούς αντιπάλους του καθεστώτος, για κάποιες χιουμοριστικές κατά βάση, διαδικτυακές αναρτήσεις τους.με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τις δικαστικές περιπέτειες που πέρασε ο αναρχικός Γ. Καλαϊτζίδης
(Δεν είχε κάνει κάτι διαφορετικό απ' ότι χιλιάδες παρόμοιες φραμπαλετζίδικες αναρτήσεις, απ΄αυτές που γίνονται καθημερινά από τους χρήστες του Ιντερνέτ).

Κάντε μια αντιπαράθεση. Μόλις προχτές, ένας από τους γνωστούς μπατριώτες, πολιτευτής και στέλεχος του κόμματος του πωλητή κηραλοιφών και χειρόγραφων επιστολών του υιού του θεού, ξεφεύγει απ' τα γνωστά εθνικοπατριωτικά κηρύγματα που ακούμε συνήθως από τον ηγέτη του, τον Κ. Βελόπουλο, και ανακοινώνει απ' τον λογαριασμό του στο twitter -με πλήρη γνώση και ευθύνη, όπως τονίζει- ότι η ελληνική αεροπορία παραβιάζει το εναέριο χώρο της Τουρκίας και φυσικά ακολουθεί την ίδια τακτική όπως κάνουν τα στρατιωτικά αεροπλάνα του Ερντογάν.

Και αναρωτιέμαι ο αφελής. Ο Μιχάλης Χριστοδουλίδη -έτσι λέγεται αυτός ο ακραιφνείς εθνικιστής και στέλεχος της "Ελληνικής Λύσης"- προσφέρει "στο πιάτο" ένα βασικό όπλο που μπορεί η κυβέρνηση της Αγκυρας να χρησιμοποιήσει σε διεθνή φόρα ενάντια της Ελλάδας.

Και τίθεται το -ρητορικό- ερώτημα: Οι ευαίσθητοι "λογοκριτές" του διαδικτύου, με την δικαστική τήβεννο, οι οποίοι σε χρόνο ντετέ, ανασύρουν νόμους και διατάξεις απέναντι σε αναρχικούς και μη "ευσεβείς" πολίτες, σ' αυτή την περίπτωση " αγρόν ηγόρασαν;".

Υ.Γ: Ανευ σημασίας, ότι αναγκάστηκε να αποσύρει την δημοσίευση του το στέλεχος του Βελόπουλου. Πέρα από το ότι τα "ηλεκτρονικά ίχνη" της ανάρτησή του παραμένουν, το δημοσίευμα του έχει ανακυκλωθεί σε εκατοντάδες ιντερνετικές παρουσίες ομοϊδεατών του. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger