Home » , » Πω πω χαμός. Της ΝΔ γίνεται...

Πω πω χαμός. Της ΝΔ γίνεται...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 | 8:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Ακόμη και το ζευγάρι ας κρατήσει μια απόσταση, είπε ο φωστήρας Μόσιαλος θυμίζοντας ότι στην Γουχάν η μεγάλη διασπορά έγινε μέσα στα σπίτια”.
Κανένα πρόβλημα. Εγώ θα πάω στη Δυτική πτέρυγα του κάστρου, η γυναίκα στην Ανατολική και τα παιδιά θα ανέβουν πάνω να παίζουν στις πολεμίστρες...

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε πόση επαφή με την πραγματικότητα έχουν κάποιοι. Και δεν αμφισβητώ πως είναι επιστήμονας ο Μόσιαλος. Κάθε άλλο.
Αλλά μήπως εδώ μας λέει με πλάγιο τρόπο, πως η καραντίνα δεν είναι αρκετή, για όσους μένουν σε κλουβιά των λίγων τετραγωνικών επικίνδυνη, εφόσον υπάρχουν φορείς;
Πως αν κολλήσει ένας, μοιραία θα κολλήσουν όλοι στο σπίτι; Μήπως;

Χουντικών κοντρόλ: Ως 400 ευρώ μετρητά. Πότε έκανε ο Τσίπρας κυβέρνηση;
Το κόλπο είναι να αρχίσουν όλοι τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, ώστε να καταργηθούν τα μετρητά. Οπότε στο μέλλον να μπορούν να κουρεύουν ό,τι θέλουν, όσο θέλουν, όποτε το θέλουν. Μετά τον Κοροναϊό έρχεται Μνημόνιο. Θα έχουμε έλλειψη βαζελίνης. Πάρτε πριν ακριβύνει.

Βέβαια είχαμε μια νίκη με το να μην πάμε, να στριμωχτούμε στις ουρές Κυριακάτικα και στο τέλος να βρούμε άδεια ράφια. Θα μείνουν τουλάχιστο την Κυριακή οι εργαζόμενοι να κοιμηθούν, που ξεπατώθηκαν τις προηγούμενες μέρες. Αλλά μη γελιέστε. Έχουν στο πρόγραμμα τους την κατάργηση κάθε αργίας. Οπότε θα επιστρέψουν δριμύτεροι.

Τα τρία δύο έκανε ο Άδωνις. Περιορίζουμε τα αντισηπτικά. Πλύσιμο; Σπίτι! Κι αν εργάζεσαι 12ωρό; Παρακαλάς το θεό να βρέξει, όσο πας να μοιράσεις τα ψώνια.

Η Ελλάδα έκανε αυτό που έπρεπε για να μειωθούν τα κρούσματα: Σταμάτησε τις εξετάσεις! “Νικήσαμε αδέρφια”! Τώρα αν πεθαίνουν κάποιοι, θα είναι από γρίπη. Η επειδή σκόνταψαν από ατομική τους ευθύνη σε ζαρντινιέρα.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο θα αναβληθούν. Αυτό έχει ξαναγίνει. Το 1940. Είναι πλέον Παράδοση: Όποτε έχουμε πόλεμο στην Ελλάδα, αναβάλλονται οι Ολυμπιακοί στην Ιαπωνία.
Από την ταινία ο “Μπαχαλόγατος” Στο τέλος ο Ζήκος του ρίχνει ένα διάολο.

Κάτι σημαντικό.
Ρε μαλάκες της ΝΔ, πείτε στους μπάτσους μερικά πράγματα. Από τα βαφτιστήρια σας δεν έχω μεγάλες αξιώσεις, αλλά είναι σιχαμένο κι επικίνδυνο να ξύνουν τη μύτη τους με τα γάντια. Ας μην υπεισέλθω σε επιστημονικές λεπτομέρειες και ξεράσουμε.

Επίσης, μετά δεν θέλω να πιάνει τα χαρτιά μου, εντάξει; Θα πρέπει έπειτα να πάω Τράπεζα, να κάνω ανάληψης χλωρίνης! Δεν έχει μείνει πολύ. Δυο τρεις σταγόνες για ώρα ανάγκης.

Θα φτάσουμε σε λίγο να έχουμε “κατοικίδιο” λούτρινο αρκουδάκι! Όσοι βγαίνουμε έξω έχουμε λόγο. Να βρούμε τρόφιμα, φάρμακα, να πάμε στη δουλειά. Κι αυτός που θα πάει να πηδήσει τη γκόμενα, έχει πει ψέματα στη γυναίκα του, στο μπάτσο θα κολλήσει; Έλεος πια με τις άδειες!

Το σκυλάκι στην πολυκατοικία μου λυπάμαι. Ξεποδαριάστηκε! Το βγάζουν βόλτα εναλλάξ όλοι οι ένοικοι. Το καημένο δεν μπορεί να καταλάβει, γιατί πρέπει συνέχεια να κατουρά το δέντρο. Και κάθε φορά με διαφορετικό συνοδό!

Ως κι οι δικοί τους παραδέχονται το χάλι. “Κραυγή αγωνίας από τα νοσοκομεία, ενώ η κυβέρνηση υπόσχεται πόρους και προσλήψεις”. Βασικά μαλάκες ψάχνει: Να δουλεύουν σε πολύ επικίνδυνες συνθήκες τζάμπα! Να μείνουν φράγκα για τους κηφήνες.
Είναι η παροιμία: Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του.

Κι η προπαγάνδα από κοντά για να τρομάξουμε :
Ξεσπά σε κλάματα Ισπανός γιατρός: «Αποσυνδέουμε 65χρονους για να πεθάνουν ανώδυνα και να σωθούν οι νεότεροι»
Ευαίσθητοι που είναι όσοι το διέταξαν αυτό! Κι οι SS κάθε φορά που έριχναν Εβραίους στο φούρνο, με μαύρο δάκρυ θα έκλαιγαν.
Δεν πάει έτσι, γιατρέ μου. Τον αναπνευστήρα τον παίρνει αυτός που έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Και αγωνίζεσαι για περισσότερους αναπνευστήρες.
Αλλιώς δολοφονείτε τον κόσμο. Τους συνταξιούχους συγκεκριμένα.

Και δημιουργείται κακό προηγούμενο. Γιατί όσοι ναζί λένε πως το πρόβλημα είναι πως τάχα ζούμε πολύ κάτι τέτοιες ευκαιρίες περιμένουν, να ξεπατώσουν τους ασθενέστερους.

Δεν πανικοβαλλόμαστε, διεκδικούμε από όπου βρισκόμαστε. Λεφτά για τη Υγεία και όχι για τους κλέφτες στη Νέα Δημοκρατία!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger