Home » , , » Κορονοϊός: Η Αμερική στον δρόμο της Ιταλίας - Αδίστακτος εγκληματίας ο Τραμπ

Κορονοϊός: Η Αμερική στον δρόμο της Ιταλίας - Αδίστακτος εγκληματίας ο Τραμπ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 | 8:21 μ.μ.

Μια είδηση που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη είναι ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καθυστέρησε να κηρύξει πανδημία την εξάπλωση του κορονοϊού γιατί οι διευθύνοντες του ΠΟΥ αυτό που έλαβαν πρωτίστως υπ' όψιν τους είναι η εξέλιξη της παγκόσμιας οικονομίας και όχι της παγκόσμιας υγείας. 

Την ίδια προτεραιότητα έχουν και οι εξουσιαστές αυτού του πλανήτη. Αυτός όμως που αποδεικνύεται ο πιο αδίστακτος συνειδητός εγκληματίας είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Την στιγμή που ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι η Αμερική κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μια νέα Ιταλία, ο Τραμπ είναι στον ... επιχειρηματικό του κόσμο.
Σήμερα τα κρούσματα στην Αμερική αγγίζουν της 47.000 και οι θάνατοι είναι 593. Είναι όμως τόσο γρήγορη η εξάπλωση του ιού - μόνο χτες διαγνώστηκαν 20.000 νέα κρούσματα- που οι επιστήμονες είναι τρομοκρατημένοι. 
Ο κυβερνήτης μάλιστα της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo δήλωσε σήμερα ότι στην πόλη του υπάρχει πενταπλάσια επίθεση του ιού απ' τις άλλες περιοχές και ότι πρέπει να υπάρξουν 140.000 κρεβάτια σε ετοιμότητα στα νοσοκομεία!

Μπροστά όμως σ' αυτά τα δεδομένα ο Τραμπ δεν καταλαβαίνει τίποτα. Οπως μεταδίδουν σήμερα τα διεθνή ΜΜΕ δηλώνει ότι σχεδιάζει σύντομα να άρει τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε περισσότερα από 100 000.000 Αμερικανούς πολίτες και τα οποία είχαν ληφθεί για να κοπεί η επέλαση του ιού.
Σύμφωνα με την ειδησεογραφία αυτή είναι μια απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ  "για να επανακινήσει την αμερικανική οικονομία φοβούμενος μια βαθιά και πολύ καταστροφική ύφεση".
Πάντα κατά τα ίδια δημοσιεύματα Επιδημιολόγοι και Λοιμωξιολόγοι, εκτιμούν ότι κάτι τέτοιο θα επιτυγχάνει την διάδοση του κορονοϊού και θα επιφέρει χιλιάδες θανάτους.  Προσπαθούν να βρουν την "χρυσή τομή" για να προτείνουν στον αμερικανό πρόεδρο ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες παρουσιάζεται αμετάπειστος στην απόφασή του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger