Home » , » ΅Ζητώ ακρόαση θεού και αλλαγή πλανήτη"

΅Ζητώ ακρόαση θεού και αλλαγή πλανήτη"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 | 4:09 π.μ.

Του Σ.Λ

Εχω μια απορία την οποία αν δεν μοιραστώ μαζί σας θα σκάσω. Μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας ανάρτηση του blog μας και πέρα το αυθόρμητο γέλιο που μου προκάλεσε, σε ένα βαθμό με τρομοκράτησε ταυτόχρονα.

Θα προσπαθήσω όσο πιο λιτά γίνεται να παραθέσω την απορία μου, η οποία σε ένα βαθμό με πανικόβαλε αφού τα όσα μου αποφέρει, μόνο σε ένα θεοκρατικό καθεστώς θα μπορούσα να υποθέσω ότι υπάρχει περίπτωση να συμβούν.

Και αναφέρομαι στο βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται ένας παπάς - ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος- να λέει προς το εκκλησίασμά του, ότι ανακάλυψε το "φάρμακο¨ το οποίο σε προστατεύει απόλυτα απ' την πανδημία του κορωνοϊού.
Κι αυτό είναι η αυτοράντισή σου με "αγιασμό".

Κανονικά σε οποιαδήποτε ευνοούμενη πολιτεία ένα τέτοιον άρρωστο άνθρωπο έπρεπε να τον φροντίσουν φορώντας του ζουρλομανδύα και οδηγώντας τον σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα για να του προσφερθεί θεραπεία.
Στην Ελλάδα τον αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερο και μάλιστα να καθοδηγεί το χριστεπώνυμο πλήρωμα σαν ποιμένας του.

Είναι από τις στιγμές που σου έρχονται ασυναίσθητα στο μυαλό οι στίχοι που τραγουδούσε ο Στράτος Διονυσίου ΅ζητώ ακρόαση θεού και αλλαγή πλανήτη"   

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Μαρτίου 2020 στις 2:51 μ.μ.

Αναρωτηθήκατε γιατί είναι τόσο πανικοβλημένος ο ανώτερος Κλήρος και αυτοεκτίθεται με τις ανήκουστες δηλώσεις-μπούρδες περί μεταλήψεως και κορονοιού?
Αν κλείσουν οι εκκλησίες πάνω από μήνα, όπως γίνεται τώρα στην Ιταλία, φοβούνται μην ξεσυνηθίσουν οι πιστοί να εκκλησιάζονται και μπατιρίσει οϊμέ το μαγαζί!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger