Home » , » H Θεία Κοινωνία, o κορωνοϊός και το αγιασμένο φάρμακο του πρώην μητροπολίτου Αμβρόσιου

H Θεία Κοινωνία, o κορωνοϊός και το αγιασμένο φάρμακο του πρώην μητροπολίτου Αμβρόσιου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 | 4:31 μ.μ.


Προς ενημέρωση του χριστεπώνυμου ποιμνίου.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της "τακτής συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, μεσούσης  της επιδημίας του κορωνοϊού και του ζητήματος που έχει ανακύψει αναφορικά με την συμμετοχή στη Θεία Λειτουργία, αλλά και τη Θεία Κοινωνία".

Οι αποφάσεις που έλαβαν οι ιεράρχες μας είναι:

"Η ΔΙΣ αποστείλει εγκύκλιο προς τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, και καλεί το ποίμνιο σε Δέηση κατά της νόσου την επόμενη Κυριακή".
Δεήσεις και προσευχές δηλαδή προς τον Υψιστο, να καταπολεμήσει τον ιό. Προφανώς θα τον έστειλε ο διάολος για να δοκιμάσει την πίστη μας. Οπότε αυτό που μας μένει, είναι να παρακαλέσουμε γονατιστοί τον Παντοδύναμο, να κάνει τα κουμάντα του και να μας απαλλάξει από την παρέμβαση του τρισκατάρατου.

Και φυσικά σύμφωνα με τους ποιμενάρχες μας "για τα μέλη της Εκκλησίας, η προσέλευση στην Θεία Ευχαριστία και η κοινωνία από το Κοινό Ποτήριο της Ζωής, ασφαλώς και δεν μπορεί να γίνει αιτία μετάδοσης ασθενειών, γιατί οι πιστοί όλων των εποχών, γνωρίζουν ότι η προσέλευση στη Θεία Κοινωνία, ακόμη και εν μέσω πανδημίας, συνιστά αφ' ενός μια έμπρακτη κατάφαση αυτοπαράδοσης στον Ζώντα Θεό, και αφ' ετέρου τρανή φανέρωση αγάπης".

Υ.Γ: Συμπληρωματικά με την προσευχή μπορείτε να προμηθευτείτε και το φάρμακο για τον  κορωνοϊό που συνιστά ο πρώην μητροπολίτης Αμβρόσιος, (Αυτό είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε το σχετικό σκεύασμα που πουλάει ο κ. Βελόπουλος) ενώ το πόσο αποτελεσματική είναι οι θρησκευτική ευλάβεια μας το διαβεβαιώνει η στάση στην οποία φωτογραφήθηκαν (τα βλέπουμε στην δεύτερη φώτο) συμπολίτες μας από πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί άρχοντες, σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης.
ΑΜΗΝ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger