Home » , » Αλλο η συγκέντρωση με παράκληση προς τον Υψιστο να δείξει έλεος και να μας απαλλάξει από τον κορονοϊό και άλλο η κινητοποίηση για ενίσχυση του ΕΣΥ.

Αλλο η συγκέντρωση με παράκληση προς τον Υψιστο να δείξει έλεος και να μας απαλλάξει από τον κορονοϊό και άλλο η κινητοποίηση για ενίσχυση του ΕΣΥ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Απριλίου 2020 | 2:30 μ.μ.

Του Σ.Λ

Για να μην δημιουργηθεί καμιά παρανόηση να τοποθετήσουμε τα πράγματα στις σωστές τους.

Από την προηγούμενη ανάρτησή μας ενημερωθήκαμε ότι μια σειρά στελέχη της Ν.Δ,  στιγμάτισαν την αδράνεια της αστυνομίας σε μια ολοφάνερη παρανομία που λάμβανε χώρα μπροστά στα μάτια της. 

Στην ίδια πλεύση και η κατακραυγή που υπάρχει από μια σειρά ΜΜΕ,  για την ανευθυνότητα των γιατρών να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση "εν μέσω κορονοϊού". με αίτημα την θωράκιση του συστήματος δημόσιας υγείας.

Εχει απόλυτα δίκιο το στέλεχος της Ν.Δ., Γιώργος Μουρούτης να επισημαίνει ότι "Κανονικά η αστυνομία έπρεπε να συλλάβει όσους συναθροίζονται παρανόμως και παραβιάζουν τους κανόνες της πολιτείας", ενώ είναι κομμουνιστικές δικαιολογίες τα όσα επικαλείται ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, "Ευαγγελισμός"  Ηλίας Σιώρας, σχετικά με την επέμβαση των οργάνων της τάξεως.

Και επειδή κάποιοι/ες αστοιχείωτοι/ες να αναρωτηθούν γιατί κανένα ΜΜΕ και πολιτικός της Ν.Δ δεν ενοχλήθηκε όταν πριν μερικές μέρες δεκάδες "ευσεβείς" Χριστιανοί συγκεντρώθηκαν υπό τα αδιάφορα βλέμματα αστυνομικών, στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα, για να ... εξορκίσουν τον κορωνοϊό, να αναφέρουμε το αυτονόητο.

Είναι διαφορετική η συγκέντρωση "εν μέσω κορονοϊού" η οποία έχει αντικείμενο την παράκληση προς τον Υψιστο να δείξει έλεος και να μας απαλλάξει από τον εφιάλτη της επιδημίας, και άλλο μια κινητοποίηση με αιτήματα για ενίσχυση του ΕΣΥ. 

Δεν είναι δυνατόν να τα κάνουμε όλα ίσα κι όμοια.

Κατανοητό γατάκια;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger