Home » , , » Δυνάμεις καταστολής απέναντι στους "ήρωες με τις μάσκες" (Βίντεο)

Δυνάμεις καταστολής απέναντι στους "ήρωες με τις μάσκες" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Απριλίου 2020 | 12:21 μ.μ.

Ελάχιστα μπορείς να προσθέσεις για να περιγράψεις την εικόνα που σχηματίζεις παρακολουθώντας το παρακάτω βιντεάκι.

Οι "ήρωες με τις μάσκες" που άξιζαν το σεβασμό και το χειροκρότημα όσο σιωπηλά έδιναν όλες τις δυνάμεις τους ρισκάροντας ακόμα και την υγεία τους, αφού ρίχτηκαν εντελώς "άοπλοι" -με ευθύνη της κυβέρνησης- στον πόλεμο ενάντια στον κορωνοϊό, σήμερα που απαίτησαν την ενίσχυση του ΕΣΥ, βρήκαν απέναντι τους τις δυνάμεις καταστολής

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Μέρας Υγείας και της πανελλαδικής μέρας δράσης για τη δημόσια υγεία μετά από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν συγκεντρώσεις έξω από νοσοκομεία μα τα συνθήματα «Τέρμα πια στην κοροϊδία, δώστε λεφτά για την υγεία» και «Δωρεάν υγεία για όλο το λαό για κάθε μετανάστη και ανασφάλιστο», να δίνουν τον τόνο των διεκδικήσεων τους.

Απέναντι του όμως συνάντησαν μπάτσους της ΔΙΑΣ οι οποίοι επιχείρησαν να κάνουν συλλήψεις και να γράψουν πρόστιμα. Δέχτηκαν οργισμένες αποδοκιμασίες και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Από κει και πέρα ανέλαβαν τα μπουκωμένα με κρατικό χρήμα ΜΜΕ τον βρόμικο ρόλο να συκοφαντήσουν τον αγώνα της ΟΕΓΝΕ κατηγορώντας του συγκεντρωμένους ότι ορισμένοι απ' αυτούς δεν φορούσαν μάσκες -βλέπετε οι δημοσιοκάφροι είναι πιο "ειδικοί" από τον Τσιόδρα ο οποίος μόλις προχτές δήλωσε ότι οι μάσκες σε ανοιχτό χώρο δεν είναι απαραίτητες- και να εκτοξεύουν τις κατηγορίες τους απέναντι σ' αυτούς που χτες χαρακτήριζαν ήρωες, αλλά σήμερα έγιναν κατακριτέοι γιατί τόλμησαν να εκφράσουν τα αιτήματά τους.
Την ίδια ακριβώς τακτική, με κάποιες παραλλαγές χρησιμοποίησαν και τα γαλάζια διαδικτυακά τρολ.

Και εδώ για να μην μείνει καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται για μια καθοδηγούμενη ενέργεια, να προσθέσουμε ότι την ξεκίνησε ο Γιώργος Μουρούτης. Το πρόσωπο που υπήρξε διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού  Αντώνη Σαμαρά.
Ενας νεοδημοκράτης που θεωρείται εξπέρ σε προβοκατόρικες μεθόδους, γι' αυτό στο παρελθόν έχει ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα γ' αυτή την δράση του. (Δείτε αυτή μας την ανάρτηση).

Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο να προσθέσουμε παρά τα λόγια του κομμουνιστή συνδικαλιστή γιατρού Ηλία Σιώρα:

"Τα πρόσωπά μας και τα πρότυπά μας, είναι υγειονομικοί που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην επιστήμη και στον αγώνα. Είναι το ζεύγος Κιουρί, είναι ο Γεώργιος Παπανικολάου, είναι ο Πέτρος Κόκκαλης, είναι ο Γρηγόριος Λαμπράκης, είναι ο Τσε Γκεβάρα ο γιατρός και τόσοι άλλοι. Και για αυτούς μπαίνουμε πρώτοι στη μάχη ενάντια στην πανδημία και πρώτοι στον αγώνα για ένα αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας χωρίς επιχειρηματική δράση. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ."  


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger