Home » , » Μιλάει και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου για τον "Ρουβίκωνα"!

Μιλάει και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου για τον "Ρουβίκωνα"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 | 10:19 π.μ.

Του Σ.Λ.

Προσπαθώντας να διατυπώσεις σκέψεις που να μην δίνουν περιθώρια να βρεθείς στην ίδια κατάσταση όπως αυτή που βίωσε μια κοπελιά μετά από μήνυση του "δεν είναι ρουφιάνος ο Κώστας ο Μπογδάνος", ανατρέχεις στο αρχείο του blog  μας.

Εκεί, λοιπόν, διαβάζουμε ένα απόσπασμα από ανάρτηση του σ. Γιώργη:

"Η πολιτική και επαγγελματική διαδρομή του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου σε γενικές γραμμές είναι γνωστή. Από στέλεχος του "Ρήγα Φεραίου" και της "Αυγής" κατάντησε υπηρέτης του δεξιού κατεστημένου, στελέχωσε όλα τα δημοσιογραφικά μαγαζιά των καπιταλιστών, παπαγαλίζοντας την αναγκαιότητα της ταξικής -μνημονικής πολιτικής και τώρα σύμφωνα με δημοσιεύματα προορίζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.για διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Μπ. Παπαναγιώτου είναι από τις περιπτώσεις των δεξιών δημοσιογράφων που δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς διαλεκτικά μαζί τους, όση ψυχραιμία και να διαθέτεις.
Είναι από τους «γενίτσαρους» που ανακαλύπτοντας το «φως το αληθινό», γίνονται «βασιλικότεροι του βασιλέως». Και όπως λέει μια αραβική παροιμία «μην προσπαθείς να μάθεις το γουρούνι να μιλάει ανθρώπινα. Και τον καιρό σου χάνεις και το γουρούνι ενοχλείς».

Το ήθος και την πολιτική σκέψη αυτού του δημοσιολόγου μπορεί να το διαπιστώσει κανείς μέσα από μια σειρά διαδικτυακές του τοποθετήσεις".

Μπήκα στον πειρασμό να κάνω την αναζήτηση στο αρχείο του blog μας -που πραγματικά είναι θησαυρός- μετά το ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης μας ζητώντας να σχολιάσουμε το κείμενο που έχει η ιστοσελίδα tomanifesto.gr η οποία είναι ιδιοκτησίας του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου με τίτλο «Ο Χρυσοχοΐδης “ξεγυμνώνει” Ραγκούση και ΣΥΡΙΖΑ, για την “υιοθέτηση” του Ρουβίκωνα!: Οι "συμπτώσεις", οι "συνοδοί" και το "ύποπτο" βίντεο».

Γνώμη μου, σύντροφοι, είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε μια στοιχειώδη σοβαρότητα και να μην ασχολούμαστε με γελοία άτομα σαν τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.
Δεν γνωρίζω γιατί στον αναγνώστη που μας έστειλε το r-mail προκαλεί εντύπωση ότι η σελίδα του είναι πλήρης από διαφημίσεις "μαγαζιών" που εποπτεύουν κρατικοί οργανισμοί - ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, καμπάνια γα τον κορονοϊό κλπ- και η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσω είναι ότι δεν παρακολουθεί συστηματικά τον ιστότοπο μας.
Διαφορετικά θα γνώριζε ότι ο Μ. Παπαπαναγιώτου πέρα απ' το ότι ήταν (είναι;) μυστικοσύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη, όπως έχει γραφτεί, παράλληλα εισπράττει παχυλή αργομισθία σαν "σύμβουλος επικοινωνίας και Τύπου στον διευθύνοντα σύμβουλο της Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚΤΥΠ ΑΕ)".

Είμαστε σε περίοδο νεοδημοκρατικές "κανονικότητας". Τόσο απλά είναι τα πράγματα. 😆
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger