Home » , , , , , » Η συγκέντρωση κατά των μεταναστών στην Κρήτη και ο στρατηγός “εμπνευστής” των οργανωτών! (φωτο)

Η συγκέντρωση κατά των μεταναστών στην Κρήτη και ο στρατηγός “εμπνευστής” των οργανωτών! (φωτο)

Από Δημήτρης Δαμασκηνός , Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 | 8:58 π.μ.

  Ο άλλοτε διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης που θεωρεί τον Μητσοτάκη περίπου… “αριστερό” και… “φίλο των μεταναστών” και τη ΝΔ… ως τον “ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτα”!
  Για τη συγκέντρωση που οργανώνουν κάποιοι στη Σούδα κατά των “λαθρομεταναστών”, τα έχετε διαβάσει.
 

  Αυτό που θα πρέπει να ξέρετε είναι ότι η κινητοποίηση στηρίζεται σε κείμενα που υπογράφει ένας μέχρι πρότινος στρατηγός του ελληνικού στρατού, που φαίνεται ότι… “εμπνέει” τους οργανωτές με τα άρθρα και την ακραία ρατσιστική φρασεολογία του!
  Η άποψη του απόστρατου ανώτατου αξιωματικού, που έχει εμφανώς εθνικιστικές θέσεις, είναι πως η ΝΔ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτα και πως με τη μεταναστευτική πολιτική της έχει στόχο “τη μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας” με τη δημιουργία μαχαλάδων και μουσουλμανικών γκέτο σε κάθε ελληνική πόλη και χωριό”! Φανταστείτε, βλέπει την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη ως… “φιλομεταναστευτική” ή “φιλοπροσφυγική”!
  Τον περασμένο Οκτώβριο δημοσίευσε άρθρο στη σελίδα emvolos.gr στην οποία ανέφερε, ανάμεσα στα άλλα:
“Η σημερινή κυβέρνηση ακολουθεί τον ίδιο κατήφορο της προηγούμενης. Προσπαθεί να φανεί διαλλακτική και ανοικτή με τους ισλαμιστές μετανάστες. Η απόφασή της να μεταφέρει τους μουσουλμάνους από τα νησιά στην ενδοχώρα, όχι μόνο δεν λύνει κανένα πρόβλημα, αλλά αντίθετα θα το αυξήσει. Οι μετανάστες θα συνεχίσουν να έρχονται κατά χιλιάδες, θα ξαναγεμίζουν τα νησιά και στη συνέχεια η ΝΔ θα τους μεταφέρει στην ηπειρωτική Ελλάδα. Αυτό διευκολύνει τα μέγιστα τους ισλαμιστές γιατί δεν χρειάζεται να «σκαρφιστούν» τρόπους για να φύγουν από τα νησιά μια και η ελληνική κυβέρνηση τους έχει λύσει το πρόβλημα. Όλη η Ελλάδα θα γίνει μια Μόρια, οι τζιχαντιστές θα αλωνίζουν τη χώρα και ο τρόμος θα κυριαρχήσει. Αγαπητέ κ. Μητσοτάκη οι ισλαμιστές δεν ενσωματώνονται και αυτό το έχει δείξει η ιστορία. Ζήτω η ΝΔ”.
Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία όταν παρέδιδε τη διοίκηση του Πεδίου Βολής Κρήτης και αποχωρούσε από την ενεργό υπηρεσία, τον Απρίλιο του 2016.
  Ενώ στην ίδια σελίδα στις 2 Απριλίου 2020, έγραφε ότι οι “σύριοι λαθρομετανάστες” έρχονται στην Κρήτη για να φέρουν τον… κορονοϊό, που κάνει θραύση στις τάξεις τους:
“Στην περιοχή της Τρίπολης της Λιβύης έχουν μεταφερθεί από την Άγκυρα και πολεμούν για λογαριασμό του  Φαγέζ αλ Σαράζ, αρκετές χιλιάδες Σύριοι φανατικοί τζιχαντιστές. Ήδη ο Ερντογάν για διάφορους λόγους έχει αθετήσει τις υποσχέσεις του προς αυτούς, μη καταβάλλοντας τους μισθούς τους και άλλες παροχές. Σκοπός των συγκεκριμένων τζιχαντιστών είναι με κάθε μέσο να μεταβούν στην Ευρώπη, μέσω Ιταλίας. Τώρα ο δρόμος για αυτούς είναι ορθάνοικτος προς την Ελλάδα. Έρχονται με την έγκριση του κ. Μητσοτάκη προσκομίζοντας βία και κορωνοϊό, καθόσον γνωρίζουμε ότι η ασθένεια κάνει θραύσει στις γραμμές των πιστών του Αλλάχ στην Λιβύη. Ο Θεός δεν μπορεί πια να μας βοηθήσει γιατί μας έχει βαρεθεί. Η χώρα μας με τους άξιους κυβερνήτες της έχει επιλέξει να αυτοκτονήσει. Κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει”.
Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Λάζαρος Σκυλάκης,ο οποίος αποστρατεύτηκε το 2016, ως διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης.

   Το κείμενό του εμφανίζεται κάτω από το βίντεο με το κάλεσμα.




  Πιο πρόσφατα ο κ. Σκυλάκης με άρθρο από 9 Απριλίου αναφέρεται στον κορωνοϊό ως το “βιολογικό όπλο των Τούρκων” σημειώνοντας ότι:
"Ως μέσο μεταφοράς του βιολογικού αυτού όπλου αποτελούν οι παράνομοι μετανάστες. Οι τελευταίοι, αντιλαμβανόμενοι ή όχι την όλη κατάσταση, αποτελούν τυφλά όργανα της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι νέοι και υγιείς, αποτελώντας το ιδανικό μέσο για την μαζική μεταφορά του θανατηφόρου ιού στην Ελλάδα. Βέβαια η χρήση της ορολογίας μετανάστης και ακόμα περισσότερο πρόσφυγας, που χρησιμοποιούνται για να περιγραφούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, είναι  εκτός πραγματικότητας. Είναι επικίνδυνοι παραπλανητικοί όροι, που χρησιμοποιούνται δολίως, με σκοπό να εξαγνίσουν και να απαλλάξουν από τις ευθύνες, τους νέους βάρβαρους μουσουλμάνους εισβολείς".
  Ενώ σε άλλο σημείο σημειώνει:
"Η Ελλάδα έχει συμφωνήσει για την επιχείρηση της Ε.Ε . «Ειρήνη» και θα δέχεται όλους τους αφρικανούς μετανάστες στην Κρήτη, κατά κύριο λόγο. Στην Λιβύη δραστηριοποιείται ενεργά η Άγκυρα και ελέγχει μέσω του Σάραζ τις ροές των μεταναστών προς την Ευρώπη. Είναι βέβαιο ότι πολλοί Σύριοι τουρκμένοι μισθοφόροι θα επιλέξουν την οδό διαφυγής προς την Ευρώπη, καθόσον ο Ερντογάν έχει ήδη αθετήσει τις υποχρεώσεις του προς τους Σύριους τζιχαντιστές (Πληρωμές, ιατρική περίθαλψη, κλπ). Όλοι αυτοί θα έλθουν στην Ελλάδα και θα μετατραπούν σε  συμπολίτες μας. Μάλιστα η κ. Μπακογιάννη, η βαθύπλουτη κυρία της Κρήτης, υποστήριξε ότι πρέπει  «να έλθουν οι πρόσφυγες στην Κρήτη για να μαζεύουν ελιές». Πιθανότατα όμως μαζί με τις ελιές να φέρουν και τον κορονοϊό που θερίζει στην Λιβύη".
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Απριλίου 2020 στις 9:03 π.μ.

Καλα αυτος εχει ξεφυγει εντελως απο τη λογικη οταν γραφει για τους συνανθρωπους του τετοια πραγματα. Οι νοσταλγοι και τα σταγονιδια υπαρχουν δυστυχως ακομα. Ας τον κρινουν λοιπον οι λογικοι ανθρωποι!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger