Home » , » Σκορπούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ χρήματα του αιματηρά φορολογούμενου λαού για την προπαγάνδα τους!

Σκορπούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ χρήματα του αιματηρά φορολογούμενου λαού για την προπαγάνδα τους!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 | 10:58 μ.μ.

Ούτε να είχαν κληρονομήσει απ' τον παππού τους, κάποιο περιβόλι που υπήρχαν λεφτόδεντρα δεν θα ήταν τόσο γαλαντόμοι στο να σκορπούν χρήματα τα κυβερνητικά σαΐνια.
Την στιγμή που δίνουν ένα μικρό φιλοδώρημα σε ένα ελάχιστο ποσοστό των πιο εξαθλιωμένων συμπολιτών μας, στους ανέργους, σκορπούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τις ανάγκες τις προπαγάνδας τους.

Οπως λοιπόν διαβάζουμε στην Διαύγεια, δέσμευσαν πίστωση ύψους εβδομήντα δύο χιλιάδες ευρώ για "την ανάγκη πραγματοποίησης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής για τις ανάγκες υπηρεσιών της Προεδρίας της Κυβέρνησης".

Ας προσπεράσουμε ότι αυτός ο ¨πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός" μας δημιουργεί την αίσθηση ότι κάποια "δικά τους παιδιά" πάλι θα κάνουν αρπαχτή από χρήματα του αιματηρά φορολογούμενοι λαού. 

Τι διάολο όμως "εξοπλισμό πληροφορικής", "έχουν ανάγκη", και ξοδεύουν τόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ; Και γιατί ο Γενικός Γραμματέας Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης (σημειωτέον ότι είναι ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, γιος της αδελφής του Κατερίνας) που υπογράφει την απόφαση δεν μας αναφέρει αναλυτικά. τι πρόκειται να προμηθευτεί;

Με 72.000 διαμέρισμα αγοράζεις, όχι ηλεκτρονικό εξοπλισμό!  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger