Home » , » Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Απλά είναι στην εντατική χρόνια τώρα.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Απλά είναι στην εντατική χρόνια τώρα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 | 10:01 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Αυτά είναι ποσοστά αγάπη μου. 200% και παραπάνω. Όχι του Κούλη και του Παπαδόπουλου. 200% το βιώσιμο. Βασικά σχεδόν 200% ήταν πριν την επιδημία. Τώρα θα πάει 300.

Έγιναν δηλαδή όλα αυτά τα Μνημόνια μόνο και μόνο για να διπλασιαστεί το Χρέος! Μεγάλη επιτυχία! Όπως οι 102 νεκροί και τα χιλιάδες κρούσματα.
Μόνο η δεξιά τέτοιους θριάμβους. Καλά, βοηθάνε και οι ρεφορμιστές.
Που λέτε ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό. Μνημόνιο. Φρέσκο, ενισχυμένο, ντούρο! Να το φάμε και να βογκάμε όλη μας τη ζωή.

Οι τοκογλύφοι είναι τρισευτυχισμένοι. Το ίδιο οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι καρχαρίες, οι κόρακες, οι ύαινες και τα υπόλοιπα αρπακτικά της ζούγκλας των καναλιών.

Το χρέος καρδιά μου έγινε γιατί κάποιοι μας ληστεύουν. Όταν αφήνεις στο συρτάρι λεφτά και μετά βλέπεις πως λείπουν σημαίνει πως κάποιος άπλωσε το ξερό του και στα βούτηξε. Ο κηφήνας που ψήφισες θεώρησε τα δικά σου δικά του. Έτσι μας ρήμαξε όλους.

Ο Μητσοτάκης έδωσε τα λεφτόδεντρα στα κομματόσκυλα κι από πάνω επιδότηση καλλιέργειας απάτης και λαμογιάς. Όσο για μας τους υπόλοιπους έδωσε απλόχερα τους όρχεις του! Θα ανταποδώσουμε όμως μόλις βρούμε ευκαιρία.
Χωρίς βρομόλογα, ομόλογα κλπ εξακολουθούμε να είμαστε στα τέσσερα μέσα στο μπουρδέλο της ΕΕ. Που ακόμα και τα πιασίματα, δεν είναι ελεύθερα, χρεώνονται.

Που πάμε ξυπόλυτοι στα αγκάθια; Μας σέρνει ο Μητσοτάκης από τη μύτη και μας πάει ντουγρού στον νεοφιλελέ Καιάδα, ώστε στην επόμενη στραβή να είμαστε εντελώς ξεβράκωτοι.
Να γίνουμε επιτέλους ΗΠΑ όπου Υγεία έχουν μόνο όσοι έχουν χρήματα. Γιατί η Υγεία είναι πολύτιμη. Και πως θα εκτιμούσαμε την Υγεία αν δεν πληρώναμε γι αυτή; Το ίδιο και το νερό, το φως, η μάθηση κοκ. 26.119 νεκροί στον Παράδεισο του Καπιταλισμού.
Εδώ είχαμε κάποια κομμούνια που δεν άφησαν τους ανθρωποφάγους να ανατινάξουν τελείως τα νοσοκομεία, όπως ονειρεύονταν.

Πάντως οι Άγιοι Προφήτες τρώνε τη σκόνη μας. Οτιδήποτε προφητεύσαμε επαληθεύτηκε 100%. Είπαμε για νέο Μνημόνιο με Μητσοτάκη, επιβεβαιωθήκαμε. Δυστυχώς. Βέβαια δεν ήταν και σπουδαία μαντεψιά. Ξέραμε τον καημό του Κούλη, να βασανίσει ο ίδιος τον Ελληνικό λαό.

Είπαμε επίσης πως Μάη θα είμαστε έξω. Βασικά θα θέλουμε να είμαστε στα σπίτια μας, έχουμε συνηθίσει, αλλά θα μας πετάξουν όξω. Απολαύστε, όσο μπορείτε περισσότερο τους 4 τοίχους που σας περιτριγυρίζουν, γιατί αρχίζουν μαζικοί πλειστηριασμοί. Εκεί να δείτε θύματα. Σφαγή!

Και βέβαια οι απαραίτητες ανθρωποθυσίες. Μισθός και σύνταξη θα κοπούν τόσο που θα φαίνονται μόνο στο μικροσκόπιο μαζί με τον ιό. Τον ιό της Γκαντεμιάς. Γιατί είπαμε δίσεκτο, αλλά ο Κούλης το παράκανε. Μίλησε εδώ για έκρηξη και παρολίγον να τιναχτεί το Τσερνομπίλ! Μόνο αυτό μας έλλειπε για να συμπληρωθούν οι πληγές. Αυτό κι ο μετεωρίτης.
Τέτοια νίλα είχαμε να δούμε από την εποχή των δεινοσαύρων όταν κάποιοι τυραννόσαυροι ψήφισαν μονοκούκι το Μητσοτάκη τον Α', τον Επίτιμο Γκαντέμη. Ευκαιρία είναι να λύνουμε και κάνα μυστήριο.

Μια που μιλάμε για μυστήρια, μαντέψτε ποιος θα πληρώσει τα νοσήλια. Τα συνήθη υποζύγια θα τραβήξουν πάλι το κάρο έχοντας τα γαλάζια τσιμπούρια στο σβέρκο τους, να τους πίνουν το αίμα.
Η ζωή τραβάει την ανηφόρα με σημαίες και με μνημόνια.

Τι κάνουμε τώρα;
Δεν είναι και πολλές οι επιλογές. Καθόμαστε σαν τις κοτούλες να μας ξεπουπουλιάσουν για να μας φάνε ή τους τρώμε εμείς.

“Και τότε ρίξαμε μολότοφ, και τότε ρίξαμε μολότοφ,
να δούμε ποιος – ποιος – ποιος τους θα καεί
να δούμε ποιος – ποιος – ποιος τους θα καεί οε οε οε ω ναι!.

Αν δεν κάνουμε κάτι να γλυτώσουμε, καήκαμε.
“Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά
Κολλήσαμε ιό, βήχουμε αγκαλιά”...

Αλλά επειδή θα μας σώσει ο Κούλης κανένα κρούσμα δεν θα αναγνωρίζεται σε τουριστική περίοδο. Τα ΜΜΕ θα διαψεύδουν πως έχουμε πυρετό. Ενώ όποιος βήχει, θα θεωρείται τρομοκράτης, καθίκι που θέλει να διώξει τους άρρωστους τουρίστες.

Να έρθει κι ο στόλος με τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα, να μας αφήσουν μαζί με τα αφροδισία και τον κορονοϊό κάνα δολάριο, να πληρώσουμε το ρεύμα.
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Απλά είναι στην εντατική χρόνια τώρα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger