Home » , , » Η κατακραυγή ανάγκασε το ιερατείο να αλλάξει τροπάρι και να μην ανοίξει τα μαγαζιά του, όπως είχε ανακοινώσει

Η κατακραυγή ανάγκασε το ιερατείο να αλλάξει τροπάρι και να μην ανοίξει τα μαγαζιά του, όπως είχε ανακοινώσει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 | 2:34 μ.μ.

Αλλη μια επιβεβαίωση είχαμε σήμερα στο κείμενο που είχε αναρτήσει στον προσωπικό του ιστότοπο, ο δημοσιογράφος Μάριος Διονέλλης και τιτλοφορούσε "Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος: Συμμορία πραγματικά επικίνδυνη".

Είναι κανονικοί εγκληματίες αυτοί οι αρχιρασοφόροι και μπροστά στο ... παγκάρι τους δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές!
Την στιγμή που παίρνονται περισσότερα μέτρα για να περιοριστεί η έξοδος των Αθηναίων προς τα χωριά τους, για να μην υπάρξουν συνωστισμοί, οι παπάδες δεν αντέχουν να έχουν κλειστά ούτε για λίγες μέρες τα "θεία" μαγαζιά τους.

Ακούσαμε από τους αρμόδιους ότι τα κρούσματα του κορονοϊού που δεν έχουν χαρτογραφηθεί υπερβαίνουν τα 20.000.
Παρακολουθήσαμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σ. Πέτσα να μας λέει ότι πρέπει να περιορίσουμε την διασπορά της επιδημίας  γι' αυτό "τις ημέρες του Πάσχα, δεν θα πάμε στα χωριά μας, δεν θα ψήσουμε στις αυλές μας, δεν θα πάμε στις Εκκλησιές μας".
 Οι παπάδες, όμως, είναι ... στις λειτουργίες τους.

 Σύμφωνα με ένα φιρμάνι που ανακοίνωσαν σήμερα -"εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου" το ονομάζουν- τα παγκάρια τους θα δεχόταν "οβολούς", από το χριστεπώνυμο ποίμνιο, για δυο ώρες κάθε μέρα της "μεγάλης βδομάδας" και τέσσερις ώρες την Μεγάλη Παρασκευή.

Ακολούθησε ένας χαμός από γιατρούς επιδημιολόγους και λοιμωξιολόγους, και αναγκάστηκε το ιερατείο να ανακαλέσει την απόφαση του για να ανοίξουν για τους πελάτες, τα μαγαζιά του.

Και μόνο η πρόθεση τους όμως δείχνει πολλά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Απριλίου 2020 στις 9:15 π.μ.

Ο εκκλησιαστικος τους λογος ειναι πολυ καλα προπονημενος για να δημιουργεί συγχυση. Με πολλαπλα μηνυματα κηρυσουν στο χριστεπωνυμο ποιμνιο τους ανυπακοη και δεν υπολογιζουν ουτε τις επιστημονικές αποφασεις ουτε τις κυβερνητικές. Πολλες αποφασεις βγαζει η ιερη τους συνοδος οι οποιες για αρκετους ανθρωπους δεν εχουν καμμια σημασια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger