Home » , » Μαζική με παλμό και δυναμικότητα η πορεία αλληλεγγύης στον Β. Δημάκη (Βίντεο)

Μαζική με παλμό και δυναμικότητα η πορεία αλληλεγγύης στον Β. Δημάκη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 | 8:14 μ.μ.

"Δημάκη προσέλαβε για δικηγόρο τον Βορίδη και από αύριο θα είσαι Μύκονο με τους άλλους της Energa. Ξέρουν οι δεξιοί από αυτά", γράφει ένας χρήστης του διαδικτύου και μέσα σε λίγες λέξεις απεικονίζεται όλη η πραγματικότητα της αστικής 'δικαιοσύνης".

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω εμείς απ' τα όσα παρακολουθούμε στο παρακάτω οπτικό υλικό που παραθέτουμε.
Σ' αυτό εκτός του ότι παρακολουθούμε την μαζικότητα, τον παλμό και την δυναμικότητα που είχε η μεγάλη συγκέντρωση στήριξης στον κρατούμενο φοιτητή Βασική Δημάκη, ακούμε και τον νομικό συμπαραστάτη του απεργού πείνας και δίψας, Θανάση Καμπαγιάννη, να μας μιλάει για την σαδιστική, βασανιστική απόφαση της κυβέρνησης με θύμα τον Β. Δημάκη.

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ βρέθηκαν μπροστά στους συγκεντρωμένους, οι οποίοι ούτε στιγμή δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης.

Παρόντες στην συγκέντρωση ήταν και μέλη του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος Πολιτικών Επιστημών, όπου φοιτα ο κρατούμενος, αλλά και μέλη δεκάδων συλλογικοτήτων που είχαν πραγματοποιήσει κάλεσμα για την συγκέντρωση.

Το σύνθημα που ακούστηκε δυνατά: «Ενάντια στο κράτος το εκδικητικό, θέλουμε τον Δημάκη στο Πολιτικό», έδωσε τον παλμό και ακολούθησε το: «Αυτοί που τώρα τρομοκρατούν /με του λαού την πάλη θα λογαριαστούν».

Πληροφορίες για την ανάρτηση πήραμε από την ιστοσελίδα news247.gr και την "ΕφΣυν"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger