Home » , , » Ο Αδωνης, ο "κύριος ΑΝΤΑΡΣΥΑ", η κυβερνητική υποκρισία και η αθλιότητα των ΜΜΕ.

Ο Αδωνης, ο "κύριος ΑΝΤΑΡΣΥΑ", η κυβερνητική υποκρισία και η αθλιότητα των ΜΜΕ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Μαΐου 2020 | 2:33 μ.μ.


Του Σ.Λ.

Δεν την πάλεψα, ρε σύντροφοι, να μην ασχοληθώ με τον γραφικό τηλέμπορα, αντιπρόεδρο της Ν.Δ., καθώς άκουσα τις δηλώσεις του -από την σημερινή εκπομπή της "Ελληνοφρένειας", και τις οποίες παραθέτω σε ηχητικό- τα όσα είπε για την ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, (Ούτε πώς λέγεται αυτή η συλλογικότητα δεν γνωρίζει ο "επιστήμονας -ιστορικός"), σχετικά με όσα έγιναν στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής.

Βασίστηκε σε ένα γελοίο δημοσίευμα που έχει η ιστοσελίδα των Μαρινάκη- Κουρτάκη, στο οποίο κατονομάζεται μια κοπέλα στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ η "οποία φέρεται να υποκίνησε τόσο τις διαμαρτυρίες όσο και τα υπαίθρια πάρτι, που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία" για να μας πει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. μια απίστευτη γελοιότητα..

"Ενας κύριος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που δεν έχει κοινωνική ευθύνη αποφάσισε να ρισκάρει τις θέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στα εστιατόρια και κάνει την επανάσταση του στην πλατεία",,ακούμε να μας λέει μεταξύ άλλων ο Μπουμπούκος.

Με αυτό αφορμή, λοιπόν, ας πούμε κάποια πράγματα, σε σχέση με την κυβερνητική υποκρισία στο θέμα αντιμετώπισης του κορονοϊού και την στάση πλειάδας ΜΜΕ. 

Πριν τρεις μέρες, ένα μπουλούκι φασιστών, στήνουν ένα εφιαλτικό σκηνικό, στο χωριό Παναγίτσα Πέλλας, δημιουργώντας οδοφράγματα και βάζοντας φωτιά σε σε δωμάτια ξενοδοχείου της περιοχής, για να εμποδίσουν την προσωρινή διαμονή προσφύγων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.
Και φυσικά όλη αυτή η ρατσιστική δραστηριότητα δεν προήλθε, σαν μια αυθόρμητη ενέργεια από "Ελληναράδες". Γνωστοί φασίστες της τοπικής κοινωνίας, με τα επώνυμα τους και χωρίς να κρατούν την παραμικρή επιφύλαξη, χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα και τοπικές ιστοσελίδες για να απευθυνθούν σε ομοϊδεάτες τους και να συντονίσουν αυτή την εγκληματική ενέργεια.
Για τα καθεστωτικά ΜΜΕ, όλο αυτό είτε υποβαθμίστηκε, είτε θεωρήθηκε ανάξιο αναφοράς.

Μια παρόμοια ακροδεξιά-ρατσιστική μάζωξη, που κι αυτή συντονίστηκε από το διαδίκτυο πραγματοποιήθηκε στις 4 Μάη στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά.
Με μια απλή αναζήτηση στο gogle, διαπιστώνεις ότι αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία για την συγκέντρωση του συνοθυλεύματος, την είχαν πρώην υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ότι κοινωνικό κατακάθι διαθέτει η μεγαλόνησος.

Εξυπακούεται ότι τέτοια γεγονότα δεν απασχολούν τα ΜΜΕ. Ούτε φυσικά παρόμοιες συγκεντρώσεις μπορεί να εξελιχθούν σε "υγειονομικές βόμβες", σύμφωνα με τους δημοσιολόγους μας.
Η δημόσια υγεία "κινδυνεύει" από τους νεολαίους που συγκεντρώνονται στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.
Μπροστά λοιπόν σ' αυτό τον κίνδυνο η "ερευνητική δημοσιογραφία" έχει καθήκον να πάρει θέση και να αποκαλύψει τους "εγκληματίες πρωταίτιους", οι οποίοι δεν συστρατεύονται στην εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού.

Ενα σοβαρό δημοσιογραφικό ένστικτο μπορεί να διακρίνει ότι έχουν άδικο οι εκπαιδευτικοί που διαμαρτύρονται για το άνοιγμα των σχολείων.
Ενας καθώς πρέπει λειτουργός της ενημέρωσης έχει την δυνατότητα να εντοπίζει ότι οι φασιστικές - ρατσιστικές μαζώξεις δεν μπορεί να θεωρηθούν αιτία διάδοσης του κορονοϊού.
Προφανώς ένας "διαμορφωτής της κοινής γνώμης" δεν έχει κανένα λόγο να μας πει ποιοι είναι αυτοί που αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία σ' αυτές τις ενέργειες.

Μια συνηθισμένη παρουσία όμως, νεολαίων, σε μια πλατεία είναι "επικίνδυνη" και πρέπει να "εντοπίζονται" και να στοχοποιούνται δημόσια, οι "υπαίτιοι", τέτοιων συναθροίσεων, πριν αναλάβουν τα ΜΑΤ να αποκαταστήσουν την τάξη. 

Πεοβασανισμοί που συναγωνίζονται επί ίσοις όροις, τις μαλακίες του Αδωνι που ακούμε παρακάτω:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger