Home » , » Μας προέκυψε και σεξιστής ο Χαρδαλιάς

Μας προέκυψε και σεξιστής ο Χαρδαλιάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Μαΐου 2020 | 10:47 μ.μ.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο Χαρδαλιάς είναι του "Κορονοϊού ο μάγκας" ενώ κάποια στιγμή πληροφορηθήκαμε ότι οι Ελληνίδες ανακήρυξαν τον Υφυποργό Προστασίας ως τον πιο. sexy άντρα. Τώρα γινόμαστε κοινωνοί και για άλλες πτυχές της προσωπικότητας του.

Μας τις γνωστοποιεί ο ίδιος με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο twitter. Πρώτον ότι είναι καθαρόαιμος Ελληνας αφού αισθάνεται την ανάγκη να συνοδέψει το ποστάρισμα του με τρεις ελληνικές σημαιούλες. Αλλά αυτό ας το προσπεράσουμε. Δεν είναι κάτι το σημαντικό. Αυτό που είναι εντελώς απαράδεκτο -πιθανόν να μην το συνέταξε ο Ν. Χαρδαλιάς, αλλά αυτός το ενέκρινε, οπότε η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική του- είναι το τηλεοπτικό σποτάκι που κυκλοφόρησε η γραμματεία της Πολιτικής Προστασίας με επιδίωξη να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία στην προσπάθεια της μη περαιτέρω διάδοσης του κορονοϊού.

Πρόκειται για ένα εξοργιστικό σεξιστικό κατασκεύασμα. Παρουσιάζει μια γυναίκα εντελώς ανεύθυνη και έναν άντρα "μυαλωμένο" να τις υποδεικνύει την σωστή κοινωνική συμπεριφορά!

Το ελάχιστον που πρέπει να γίνει είναι οι γυναικείες οργανώσεις να αντιδράσουν άμεσα και να απαιτήσουν την απόσυρση αυτού του σεξιστικού σπότ.     
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger