Home » , , » "Κλείδωσαν" οι πρόωρες εκλογές για τις 13 Σεπτέμβρη;

"Κλείδωσαν" οι πρόωρες εκλογές για τις 13 Σεπτέμβρη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 | 11:44 μ.μ.

Εμείς έχουμε πάγια τακτική να αποφεύγουμε να δημοσιεύουμε τις φήμες που κυκλοφορούν, Αφού όμως φίλος και σύντροφος επιμένει να αναρτήσουμε μια πληροφορία που ήρθε στην κατοχή του, θα κάνουμε μια εξαίρεση.

Σύμφωνα μ' αυτή στην σύσκεψη που είχε δημοσιογράφος-εκδότης με στελέχη του ομίλου ΜΜΕ που διαθέτει τους μετέφερε την πληροφορία -σαν πηγή επικαλέστηκε την ηγεσία του Μεγάρου Μαξίμου- ότι οι πρόωρες εκλογές κλείδωσαν και μάλιστα ανέφερε σαν ημερομηνία την 13 Σεπτέμβρη. 

Σαν αιτιολογία ανέφερε ότι η κυβέρνηση αναμμένη την κατακόρυφη άνοδο της ανεργίας, την θύελλα αντιδράσεων που θα προκαλέσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, και το παραπέρα βύθισμα της οικονομίας.

Στην Νέα δημοκρατία θεωρούν ότι είναι ιδανική περίοδος για να πάρει νέα λαϊκή εντολή, συνυπολογίζοντας τα πολιτικά κέρδη που θα έχει από την πολιτική στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, και στην δεινή θέση που έχει περιέλθει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξ' αιτίας των τελευταίων αποκαλύψεων σε βάρος στελεχών της.

Ενας άλλος λόγος, πολύ σημαντικός,, πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είναι ότι το επιτελείο του Μητσοτάκη θα επιδιώξει μέσω εκλογών να αποδυναμώσει το βουλευτικό Σαμαρικό μπλοκ που θεωρεί ότι υπονομεύει την κυβέρνηση και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για να δούμε αν θα επαληθευτούν αυτές οι πληροφορίες ....    
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger