Home » , » Δικαστικές περιπέτειες για τον "Κυβερνητικό ψεύτη" Σ. Πέτσα

Δικαστικές περιπέτειες για τον "Κυβερνητικό ψεύτη" Σ. Πέτσα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 | 5:27 μ.μ.

Του Σ.Λ.

Φυσικά πρόκειται περί σύμπτωσης, αλλά το θεωρώ μια εξέλιξη που αξίζει αναφοράς.
Σε χθεσινό μου κείμενο έγραφα μεταξύ άλλων:

"Ομως εσύ κ. Πέτσα είσαι κυβερνητικό στέλεχος με ένα μεγάλο μειονέκτημα όμως. Το αξίωμα σας το οφείλεται στο ότι διοριστήκατε από τον Μητσοτάκη και δεν είστε εκλεγμένος από τον λαό ώστε να διαθέτεται βουλευτική ασυλία. 
Εχετε πει όλο αυτόν τον καιρό, τεράστια ψέματα και κύρια ενάντια στα ΜΜΕ του πολιτικού σας αντιπάλου Κ. Βαξεβάνη και αυτά δεν μπορεί να μην έχουν συνέπειες.
Αν ήμουν στην θέση του εκδότη-δημοσιογράφου θα σας είχα ταράξει στις αγωγές και στις μηνύσεις. Το γιατί δεν το κάνει δεν γνωρίζω".

Σήμερα, λοιπόν διαβάζω στην ιστοσελίδα Documento ένα κείμενο που αναφέρετε στα πεπραγμένα του κυβερνητικού εκπροσώπου το οποίο εκτός των άλλων μας γνωστοποιεί ότι θα ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του κ. Πέτσα αφού το άρθρο που απευθύνεται στο  "ανάστημα του πολιτικού άντρα, κυβερνητικού ψεύτη, Στέλιου Πέτσα" καταλήγει: "Τα υπόλοιπα στο δικαστήριο. Δεν έχει βλέπετε και ασυλία".

Τώρα αυτό που αναμένουμε είναι να ασκηθεί και μηνυτήριος έγκληση στην Initiative Media η οποία όπως γράφαμε έλαβε ζεστό δημόσιο χρήμα της τάξης των 600.000 ευρώ για να μεθοδεύσει την καμπάνια που αφορούσε την ενημέρωση των πολιτών για τα περιοριστικά μέτρα λόγω Covid-19.

Κι αυτό γιατί έχει καταστρατηγήσει τους όρους της σύμβασης που υπέγραψε αφού ήταν υποχρεωμένη "στην προσκόμιση στοιχείων, μετρήσεων και αναφορών απόδοσης", των ιστοσελίδων που χρηματοδότησε αφού έδωσε δημόσια χρήματα σε ιδιοκτήτες ιστότοπων με μηδαμινή αναγνωσιμότητα, κάτι που απεδείχθη με δεκάδες δημοσιεύματα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger