Home » , » "Διαβαθμίζοντας" τους ναζί

"Διαβαθμίζοντας" τους ναζί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 | 2:10 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν βαν έπεσε πάνω σε μικρό πλήθος σε περιοχή του Μονάχου. Οι συνολικά έξι επιβάτες κατέβηκαν κατόπιν από το όχημα και επιτέθηκαν στον κόσμο με μαχαίρι.
Η γερμανική αστυνομία εκτιμά πως τα στοιχεία κατατείνουν πως επρόκειτο για ενέργεια μοτοσικλετιστών του κλαμπ «Hells Angels».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι επιβαίνοντες στο όχημα «επιτέθηκαν βίαια» εναντίον των πεζών, ενώ τουλάχιστον ένας από τους άνδρες χρησιμοποίησε μαχαίρι.

Όπως διευκρίνισε η αστυνομία, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως οι δύο ομάδες γνωρίζονταν μεταξύ τους. Κατά πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Bild, διερευνάται η πιθανότητα η επίθεση να αποτελούσε «πράξη εκδίκησης» από μέλη των «Hells Angels».

«Από τις προκαταρκτικές ανακρίσεις προκύπτει προϋπάρχουσα σχέση μεταξύ των επιτιθέμενων και των τραυματιών, η οποία υποδεικνύει διασύνδεση με τον κύκλο των συγκεκριμένων ‘Rocker’ αναβατών», σημείωσε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Οι επιβάτες του αυτοκινήτου παραμένουν ασύλληπτοι.

«Προφανώς έχουμε να κάνουμε με εξαιρετικά βάναυση αντιπαράθεση γνωστών στην αστυνομία ομάδων», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιοάχιμ Χέρμαν στηλιτεύοντας τον «πόλεμο συμμοριών στους δρόμους του Μονάχου».

Ο ίδιος τόνισε ωστόσο ότι είναι ξεκάθαρο πως δεν επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια” (Πηγή)

Καλέ δεν είναι τρομοκράτες. Παρόλο που η τακτική είναι ακριβώς ίδια με αυτή του ISIS.
Η διαφορά είναι στο φασίστα. Όταν κάνει τα ίδια ο Χριστιανός, λευκός ναζί, τότε δεν έχουμε τρομοκρατική ενέργεια. Αν όμως ο ναζί είναι Μουσουλμάνος, τότε είναι τρομοκράτης και όλες οι χώρες της ΕΕ “βάφουν” τα Μνημεία τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Επειδή κάποιοι μπορεί να πουν πως οι συγκεκριμένοι δεν είναι ναζί, τους λέμε πως όλως τυχαίως υπάρχουν μόνο λευκοί στη συγκεκριμένη συμμορία που δεν είναι μόνοι στην Ευρώπη.
Δεν είναι αυτοί ρατσιστές “οι άλλοι είναι μαύροι”. Επίσης το όνομα Hells Angels ή ΗΑ που υποτίθεται πως το πήραν από μια μοίρα της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, ταιριάζει και στο Hitler Aldolf, που ως γνωστόν “λίγη” σχέση είχε με τους ναζί, ενώ καβαλούσε μοτοσυκλέτες, κι όχι τους Γερμανούς και την Εύα Μπράουν.

Κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους. Κι όσο το κάνουν αυτό, τόσο οι ναζί αλωνίζουν. Όμως τους ναζί τους χρειάζονται για να αντιμετωπίζουν τους κομμουνιστές. Κι αν σκοτώνουν κι άλλους, είναι “παράπλευρες απώλειες” στον ταξικό πόλεμο.

Αλήθεια, με τους δικούς μας ναζί εγκληματίες τι γίνεται; Πως πάει η δίκη; Κυβερνάν σχεδόν ομοϊδεάτες τους τώρα, οπότε είναι ευκαιρία να πέσουν στα μαλακά.

Κάντε τον κόσμο μας καλύτερο: Τσακίστε τους φασίστες όπου τους βρείτε, σε ό,τι κι αν μεταμφιέζονται.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger