Home » , , » Κλώνος εναντίον Φράγκα. Β' Γύρος.

Κλώνος εναντίον Φράγκα. Β' Γύρος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 | 3:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Γιώργος Τράγκας (ή Φράγκας) “αποκαλύπτει μέσα από το κανάλι του στο YouTube το παρασκήνιο πίσω από την ξαφνική διακοπή του συμβολαίου του στα Παραπολιτικά Fm”.
“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε και έχει μια βεντέτα μαζί μου, εδώ και πολλά χρόνια”.

Ο εκδότης αναφέρεται στη σχέση του με την οικογένεια Μητσοτάκη, στις πιέσεις, τις απειλές που δεχόταν από το σημερινό Πρωθυπουργό καθώς και το ψώνιο του Μητσοτάκη την αλαζονεία του.

Φράγκα, ο Κυριάκος θα σας πηδήξει όλους! Όλους εσάς, που ρίξατε το μπαμπά του. Ο τύπος είναι τρομερά εκδικητικός. Το Σαμαρά πρόκειται να τον ανασκολοπίσει. Κι εσένα δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί.

Τα όσα δεν λέει ο Τράγκας αλλά τα εννοεί, είναι ενδιαφέροντα.
Πρώτα από όλα μας λέει πως τα ΜΜΕ ελέγχονται απευθείας από το Μητσοτάκη. Οπότε όλες οι ειδήσεις, δημοσκοπήσεις κλπ παίρνανε από το γραφείο λογοκρισίας της οικογένειας. Όποιος πει κάτι που ενοχλεί, τον τρώει η μαρμάγκα.

Άλλο είναι πως αφεντικά και πολιτικοί τα βρίσκουν. Μόλις τελειώσει μια δίωξη πχ για κάποιο αδίκημα τελειώνει και η κριτική. Πρόκειται για παραδοχή της μεγαλύτερης σαπίλας.

Το επόμενο ο Τράγκας το λέει καθαρά. Πως ο Μητσοτάκης μας κορόιδεψε με την καραντίνα. Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία. Γιατί χάρη στην καραντίνα δημιουργήθησαν οι συνθήκες για νέο χειρότερο Μνημόνιο. Οπότε αυτό, αν αληθεύει, δεν είναι απλή απάτη, είναι έγκλημα ισοδύναμο εσχάτης προδοσίας.

Βεβαίως δεν λυπάμαι καθόλου - μα καθόλου το Φράγκα. Έκανε ό,τι μπορούσε να πλιατσικολογήσει η γαλάζια συμμορία. Ο ανόητος πίστεψε ότι με τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο γαλάζιο μαντρί, ο τσοπάνης θα ξεχνούσε τα παλιά. Όπως φαίνεται δεν ξέρει καθόλου το Μητσοτάκη.

Ο Κούλης δεν έχει στόχο μόνο τα πρόσωπα. Έχει άχτι και τον κόσμο. Γιατί εμείς μαυρίσαμε το μπαμπά του. Και πρόκειται να μας γδάρει. Βέβαια όπως ρίξαμε τον ένα τύραννο, θα ρίξουμε και αυτόν. Δυστυχώς δεν υπάρχει σήμερα αντιπολίτευση. Δεν πειράζει. Ότι κάνουμε εμείς.

Κάτι που ξέχασα. Ο Φράγκας καίγεται για κοψίδια. Γι αυτό κλαίγεται. Μόλις του δώσει η ΝΔ κομμάτι από τη λεία θα σβήσει το παρελθόν και θα αρχίσει να γλείφει, όπως οι υπόλοιποι.
Αλλά ο Μητσοτάκης ξέρει κάτι. Πως ο Φράγκας είναι τελειωμένος έτσι κι αλλιώς. Οπότε γιατί να τον ταΐσει, να του πετάξει κόκκαλο; Πόσο μάλλον όταν δάγκωσε το μπαμπά του.

Το θέμα είναι πως ο Φράγκας δεν είναι και πολύ αξιόπιστος. Αυτά που καταγγέλλει, θα πρέπει να τα αποδείξει. Αν μπορεί εντάξει. Αλλά κι ο ίδιος έχει πολύ λερωμένη τη φωλιά του. Οπότε θα το καταπιεί. Λίγο δύσκολα, αλλά έτσι είναι: Όταν δίνεις εξουσία σε κομπλεξικούς και αλαζόνες την πατάς κι εσύ ο ίδιος.

Βάζουμε το video γιατί έχει πλάκα. Δεν περιμένουμε απολύτως τίποτε από τύπους που τη μια σκοτώνονται, την άλλη γλείφονται, αγκαλιάζονται και φιλιούνται μεταξύ τους.

Φράγκα, τράβα να κλαφτείς στον Αφραγκούζο. Ξέρεις πως πάει. Αυτός θα μιλήσει στη Σία, η Σία στον Κώστα, ο Κώστας στον Κυριάκο...
Καλέ “ανεξάρτητη ενημέρωση” έχουμε, τι περιμένετε;
Ξέρουμε και ποιος είναι ο μάγειρας των δημοσκοπήσεων. Δεν χρειάζονταν να το πει ο Τράγκας φυσικά.
Ο Κούλης ρωτάει τον καθρέφτη του και βγάζει τα αποτελέσματα.

Εκεί στην ΕΡΤ προσέξτε πολύ. Όσο και να κάνετε τα χατίρια της ΝΔ, στο τέλος θα σας δώσει κλωτσιά, όπως σας ξανάδωσε. Και μετά θα ζητάτε την υποστήριξη του κόσμου, τον οποίο έχετε απογοητεύσει έως εξαγριώσει.

Φράγκα άκουσα πως πας σε site με τρολλ. Στο κατάλληλο μέρος δηλαδή...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Ιουνίου 2020 στις 4:21 μ.μ.

Ο Τραγκας ειναι ακραια ασυνεπης και αφερεγυος αλλα και ολιγον
εκδηκητικος, γι αυτο τωρα στα στερνα του εχω την υπονοια μηπως
για λογους ρεβανσισμου και προσωπικου του κυρους κανει καποια
αξιολογη στραβη οχι να ριξει το Μητσοτακη αλλα να τον τραυματι
σει βαρια και να τον αδρανοποιησει ως ενα βαθμο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger