Home » , , » Ο μικρός Ραφαήλ "στέκεται στα πόδια του και κινείται μόνος τους" - Τί έχουν να πούνε τώρα οι "κορυφαίοι επιστήμονες του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου", που δεν ενέκριναν την θεραπεία του στην Βοστώνη;

Ο μικρός Ραφαήλ "στέκεται στα πόδια του και κινείται μόνος τους" - Τί έχουν να πούνε τώρα οι "κορυφαίοι επιστήμονες του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου", που δεν ενέκριναν την θεραπεία του στην Βοστώνη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 | 3:00 μ.μ.

Του Σ. Λ

Παρακολούθησα το συγκινητικό βίντεο με την συνέντευξη που έδωσε ο πατέρας του Παναγιώτη - Ραφαήλ Γιώργος Γλωσσιώτης, στην ιστοδελίδα EviaZoom.gr.

Ο μικρούλης Ραφαήλ έχει λίγους μήνες που επέστρεψε σπίτι του στην Χαλκιδική, μετά την θεραπεία του από την Βοστώνη, για να αποκατασταθούν τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε πάσχοντας από νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Χαμόγελο ευχαρίστησης μου δημιουργήθηκε ακούγοντας τον πατέρα του μικρού να λέει ότι το παιδάκι του "στέκεται όρθιο και έχει γίνει αυτόνομος, παίζει με τα παιχνιδάκια του μόνος του στο δωμάτιο του, του έχουμε πάρει και αμαξίδιο που κινείται μόνος του, ανοίγει ντουλάπια, κάνει σκανταλιές, πηγαίνει μόνος του στο δωμάτιο του, στη κουζίνα, στο σαλόνι".

Ταυτόχρονα αναλογίστηκα ένα κείμενο που είχα γράψει στο blog μας πριν κάποιους μήνες και είχε τίτλο: "Χαλάλι το Σαββατόβραδο, άντε γαμηθείτε κορυφαίοι επιστήμονες".

Μπροστά σ' αυτή την εξέλιξη, σαν πολίτης απαιτώ από "Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο ", γνωμάτευση του οποίου επικαλέστηκε ο Κικίλιας για να μην εγκρίνει και συνεπώς να μην καλύψει οικονομικά τη μετάβαση του μικρού παιδιού στις ΗΠΑ, για να υποβληθεί σε μια συνδυαστική θεραπεία, να δώσει μια απάντηση.

Τι έχουν να πούνε τώρα οι "κορυφαίοι επιστήμονες", που με τις γνωματεύσεις του ισχυριζόταν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βελτιωθεί η υγεία του παιδιού με την συνδυαστική θεραπεία που του υποβλήθηκε στην Βοστόνη;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger