Home » , » Στο μεταξύ, η ΕΛΑΣ εξακολουθεί να πουλάει προστασία στα μπουρδέλα, οποιαδήποτε και αν είναι η κυβέρνηση.

Στο μεταξύ, η ΕΛΑΣ εξακολουθεί να πουλάει προστασία στα μπουρδέλα, οποιαδήποτε και αν είναι η κυβέρνηση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 | 4:14 μ.μ.

Πριν αρκετά χρόνια ο «βαρόνος της νύχτας» -χαρακτηρισμό που αποδιδόταν Βασίλη Στεφανάκο- πριν πέσει και ο ίδιος θύμα του "πολέμου των μαφιόζικων συμμοριών", το 2018, είχε πει: «Το διευθυντήριο του οργανωμένου εγκλήματος βρίσκεται Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173». (σ.σ εκεί στεγάζεται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών).
Γνώριζε πρόσωπα και πράγματα ο τύπος  («Είκοσι αστυνομικοί κάλυπταν τον Βασίλη Στεφανάκο. Και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εργάζονταν σε νυχτερινά κέντρα του "αρχινονού"» είχε γράψει το «Βήμα») και η διαπίστωσή του αυτή επιβεβαιώνεται καθημερινά.

Γράφαμε χτες για την εγκληματική συμμορία η οποία είναι στην επικαιρότητα , στην ηγεσία της οποίας βρισκόταν ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ.. Εξυπακούεται ότι τα σχετικά περιστατικά που έρχονται στην επιφάνεια δεν είναι παρά σταγόνα στον ωκεανό.

Μια πτυχή αυτή της δυσώδους υπόθεσης φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα ο γνωστός αγωνιστής δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης με ανάρτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί στο f/b:

Αυτές τις μέρες, δίπλα στη Novartis και τον Μιωνή, ξεδιπλώνεται ένα παράλληλο σκάνδαλο.
Είναι η δικογραφία για το κύκλωμα προστασίας μαγαζιών με Υψηλό Προστάτη την ανώτατη ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Το κύκλωμα λειτουργούσε αρκετά απλά: τα μαγαζιά πλήρωναν "ασφάλιστρα" στον Μάλαμα (ο ιδιώτης), που σε συνεργασία με τον πρώην αστυνομικό Παπαχρήστου (ο σύνδεσμος με το κράτος) εξασφάλιζε ότι η ΕΛΑΣ δεν θα ενοχλούσε τα ασφαλιζόμενα καταστήματα μέσω εν ενεργεία υψηλόβαθμων αστυνομικών (το κράτος). 
Μάλαμας και Παπαχρήστου έχουν στο μεταξύ δολοφονηθεί στα πλαίσια του πολέμου των συμμοριών.

Είναι χαρακτηριστικό των δυνατοτήτων "μεταρρύθμισης του κράτους" ότι ο Τσίπρας είχε αναθέσει το έργο της "κάθαρσης της ΕΛΑΣ" στην ΕΥΠ μέσω του Γ. Ρουμπατη.

Πρόκειται για συγκλονιστική παραδοχή ότι ο Πανούσης, ο Τόσκας και η Γεροβασίλη - ανεξαρτήτως των συζητήσιμων προθέσεών τους - ήλεγχαν τα τετραγωνικά μέτρα του γραφείου τους (ίσως να λέω και πολύ).

Τελικά, ο όγκος των καταγεγραμμένων συνομιλιών ήταν τόσο μεγάλος και η πολιτική βούληση τόσο μικρή που από το 2016 φτάσαμε στο 2020 για να κληθούν οι ύποπτοι για ανωμοτί εξηγήσεις.

Η ειρωνεία της ιστορίας είναι ότι τώρα κάποιες από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες χρησιμοποιούνται για να στοχοποιήσουν στελέχη της τότε κυβέρνησης (πχ ενέργειες της οικογένειας Καμμένου κατά του υπαλληλικού προσωπικού του Μαρινάκη στα ΜΜΕ).

Έτσι, η "κάθαρση" στην ΕΛΑΣ έμεινε από καύσιμα. Και η δημοσιοποίηση  της δικογραφίας μετατρέπεται τώρα σε "παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ" από τα Οργουελιανά ΜΜΕ του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Στο μεταξύ, η ΕΛΑΣ εξακολουθεί να πουλάει προστασία στα μπουρδέλα, οποιαδήποτε και αν είναι η κυβέρνηση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger