Home » , » Παγκάκια – μπάρμπεκιου. Ακριβά αλλά γίνονται και ψησταριές

Παγκάκια – μπάρμπεκιου. Ακριβά αλλά γίνονται και ψησταριές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 | 6:32 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αντιγράφω γελώντας από καθεστωτική ιστοσελίδα::
Τα παγκάκια του Συντάγματος «έκαψαν» δημοσιογράφο της ΕΡΤ
Ποιος να το φανταζόταν ότι στην Αθήνα που τα 40άρια είναι καθημερινότητα κατά τους θερινούς μήνες, η εγκατάσταση σιδερένιων καθισμάτων θα ήταν κακή ιδέα; Προφανώς όλοι θα το φαντάζονταν εκτός από εκείνους που ήταν υπεύθυνοι να διαμορφώσουν τον μεγάλο περίπατο της Αθήνας.
Τα παγκάκια λοιπόν, που χθες έγιναν viral με δεκάδες δημιουργικές εναλλακτικές ιδέες στο διαδίκτυο, όπως φαίνεται είναι και... σιδερένια γεγονός που τα κάνει απλησίαστα τα καλοκαιρινά μεσημέρια λόγω της θερμοκρασίας που αναπτύσσουν.
Αυτό φάνηκε άλλωστε και σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ, καθώς όταν η δημοσιογράφος Χαρά Γιαννοπούλου ερωτήθηκε γιατί δεν κάθεται κανείς στα παγκάκια, εξήγησε ότι δοκίμασε και η ίδια να καθίσει, όμως το παγκάκι... έκαιγε και «δεν βοηθούσε ιδιαίτερα να καθίσει κανείς».

Εκεί λοιπόν που λες ότι τα πράγματα με το φιάσκο του Μεγάλου Περιπάτου δεν μπορούν γίνουν χειρότερα, ένα σιδερένιο «αναμμένο» παγκάκι έρχεται να δείξει ότι ο πάτος ακόμη δεν έχει φανεί...”
Παγκάκια – μπάρμπεκιου. Ακριβά αλλά γίνονται και ψησταριές. Τους τουρίστες να ειδοποιήσουμε. Δεν είναι για ξεκούραση, αλλά για να ψήνουμε σουβλάκια! Ο νους τους πάντα στο φαΐ.

Ο “μεγάλος περίδρομος” δεν έγινε για τους Αθηναίους. Έγινε για να φάνε τα λαμόγια της γαλάζιας συμμορίας. 5.700 το ένα παγκάκι και δεν μπορεί να κάτσει κανείς το καλοκαίρι!
Εκτός από τους ηλίθιους, που ψήφισαν Ντοροϊό. Αυτοί πρέπει να κάτσουν υποχρεωτικά, για να δείξουν πόσο στηρίζουν την οικογένεια Μητσοτάκη. Και για να μάθουν να μην ξανακάνουν βλακείες στις κάλπες.

Θα κάθονται όμως και το χειμώνα με βροχή. Γιατί το μέταλο μπορεί να τραβήξει κάνα κεραυνό, να κατακεραυνώσει τους γαλάζιους ψυχοφθόρους.
Όχι μόνο ο νέος Παττακός απαγορεύει τις διαδηλώσεις αλλά απαγορεύει και το να καθόμαστε! Μη φάει όμως έχουμε γλάρο.

Γκάλοπ – παραμύθι: 50% συμπαθούν το Μπακογιάννη!

Αλήθεια; Να κάνουμε τότε κάτι να το δείξουμε: Όποιος συμπαθεί το δήμαρχο να πάει κατά τις 14:00 να κάτσει στο παγκάκι με σορτσάκι. Γιατί εγώ ακούω να τον βρίζουν 9 στους 10!

Πάντως το να πληρώνουμε για να μας βασανίζουν είναι κάτι που δεν το κάνουν πολλοί. Αλλά όταν εμείς ανακαλύπταμε τις μίζες και τις αρπαχτές, οι Ευρωπαίοι κυνηγούσαν μαμούθ.

Αλήθεια για ένα τέτοιο σκάνδαλο τι θα πάθαιναν οι πολιτικοί σε πραγματικά κράτη; Θα πήγαιναν φυλακή μήπως;

Το πρόβλημα μας είναι πως μπερδεύουμε την καρέκλα: Αντί για ηλεκτρική, βάζουμε τα καθίκια να κάθονται σε αυτή της εξουσίας...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger