Home » , » Πάρτι στο twitter με τις πανάκριβες ζαρντινιέρες του πορφυρογέννητου

Πάρτι στο twitter με τις πανάκριβες ζαρντινιέρες του πορφυρογέννητου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 | 8:33 μ.μ.

Οταν είσαι πορφυρογέννητος έχοντας μια πολιτική διαδρομή με μοναδικό προσόν το "πτυχίο", που απέκτησε λόγο "οικογενειακών καταβολών" δεν είναι περίεργο να μην έχεις καμιά επαφή με την πραγματικότητα (;) -υπάρχει και η περίπτωση ο παράγοντας "μίζα" να σου διαμορφώνει οπτικό πεδίο- και να παίρνεις τέτοιες προκλητικές αποφάσεις.

Κάποια ελάχιστα κοινωνικά συσσίτια που υπάρχουν στον δήμο της Αθήνας υπολειτουργούν ενώ οι περίπου 20.000 άστεγοι του λεκανοπεδίου είναι αφημένοι στην τύχη τους.
Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας όμως θεωρεί προτεραιότητά του να σκορπάει αλόγιστα τα χρήματα των δημοτών για να αγοράσει εκατοντάδες ζαρντινιέρες με το εξωφρενικό ποσό των 550 την μια!

Αντιληπτό και αναμενόμενο είναι οι χρήστες του διαδικτύου -παρακάτω μερικές από τις εκατοντάδες τοποθετήσεις χρηστών του twitter- να παρουσιάζουν στα γραφόμενα τους ένα χαρμάνι οργής και ειρωνείας γι' αυτή την απόφαση του Μπακογιάννη και της δημοτικής παράταξης που έχει τα ηνία στον δήμο της Αθήνας.

Δεν χρειάζεται να έχεις εξειδικευμένες γνώσεις για να συμπεράνεις ότι εδώ έχουμε ένα σκάνδαλο με διασπάθιση χρημάτων των πολιτών της Αθήνας. Και το ερώτημα είναι αυτονόητο: Ποινικές ευθύνες δεν υπάρχουν;:










Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger