Home » , » Παπαγαλάκια δημοσιογράφοι, "παγωτό" ο Αδωνης (Βίντεο)

Παπαγαλάκια δημοσιογράφοι, "παγωτό" ο Αδωνης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 | 7:19 μ.μ.


Τί είναι τούτοι ορέ; Είναι πραγματική τόσο ηλίθιοι ή θεωρούν όλους τους τηλεθεατές τους σανοφάγους;
Δεν μπορεί να μην ήρθε στο μυαλό το παραπάνω ερώτημα σε όποιον/α παρακολούθησε την συνέντευξη που έδωσε ο Α. Γεωργιάδης σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ με θέμα  τη σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, η οποία επέβαλε ένα τεράστιο πρόστιμο στην Novartis για τις "αθέμιτες πρακτικές" πρακτικές που εφάρμοσε.

 Πριν σχολιάσουμε το βίντεο που παραθέτουμε με αποσπάσματα από την συνέντευξη του υπουργού ανάπτυξης, δυο λόγια για την ανακοίνωση της Ν.Δ:  "Τίτλοι τέλους σε μια σκευωρία που έχει καταρρεύσει από καιρό, δίχως να προκύψουν αποδείξεις εμπλοκής πολιτικών προσώπων", μας λέει το κυβερνητικό κόμμα.
Εδώ πάνε να μας τρελάνουν. Μήπως δεν υπάρχει κανείς απ' τους "άριστους"  απόφοιτος του Harvard να γνωρίζει στοιχειωδώς αγγλικά; 
Για απάτη που στήθηκε σε βάρος του ελληνικού λαού με την εμπλοκή Ελλήνων αξιωματούχων -για "official" και "government" κάνει αναφορά η απόφαση- και η Ν.Δ., εξακολουθεί να μας μιλάει για σκευωρία!

Προφανώς και όπως είναι πάγια τακτική ένα αποτέλεσμα δικαστικού συμβιβασμού δεν αναφέρεται σε ονόματα.
Ποιοι όμως χαρακτηρίζονται Ελληνες αξιωματούχοι που είχαν συμμετοχή -με το αζημίωτο φυσικά- σ' αυτή την λαμογιά;
Τίποτα καθαρίστριες και ντελιβεράδες;

Εδώ ο φαρμακευτικός κολοσσός παραδέχεται ότι έδρασε με σκοπό να επηρεάσει κυβερνητικές αποφάσεις  την περίοδο 2012-2015, επί κυβέρνησης Σαμαρά και καλείται να καταβάλλει πρόστιμο 310 εκατ. δολάρια για αθέμιτες πρακτικές στην Ελλάδα.
Ποιοι μπορούσεί να επηρέασαν την πολιτική που θα ακολουθούσε το αρμόδιο υπουργείο Υγείας στην τιμολόγηση των φαρμάκων;
Η θεούσα "θεία Καλλιόπη" μήπως;

Σε απόλυτο συντονισμό με την ανακοίνωση της Ν. Δ. και το ΚΙΝΑΛ που κι αυτό μιλάει για "οριστική ταφόπλακα στην άθλια κατασκευή του ΣΥΡΙΖΑ αφού ο εξωδικαστικός συμβιβασμός της Novartis και οι ανακοινώσεις των αμερικανικών αρχών, απέδειξαν ότι καμία εμπλοκή πολιτικών προσώπων δεν υπήρξε"..

Μάλλον τα "πρόσωπα" -που στην ανακοίνωση ονομάζονται "Ελληνες αξιωματούχοι", και στα οποία έδινε μίζες τα στελέχη της Νοβάρτις Ελλάς θα ήταν τίποτα τσοπάνηδες των Αγράφων ή ψαράδες της Καλύμνου.

Τι ακούμε!

Δεν είναι πιο εύκολο να πιστέψουμε για τα θαυματουργά αποτελέσματα που έχουν τα σκευάσματα   «Βυζαντινόν» «τελοπόν».που πουλάει ο Βελόπουλος, παρά το ότι ένα τέτοιοι είδους μεγέθους σκάνδαλο θα μπορούσε να γίνει χωρίς την συμμετοχή, πολιτικών προσώπων;

Πάντως μπροστά σ' αυτή την εξέλιξη είναι φανερή η αμηχανία της κυβέρνησης και αυτή είναι εξόχως φανερή από την δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα. ότι "η κυβέρνηση διερευνά κάθε πρόσφορο τρόπο αποζημίωσης του ελληνικού Δημοσίου, από την Novartis".

Εμείς δεν έχουμε σε εκτίμηση τον δικηγόρο Παύλο Σαράκη.που είχε αναλάβει την νομική εκπροσώπηση των Ελλήνων μαρτύρων που έχουν καταθέσει στο FBI, γι΄αυτή την υπόθεση. Πάντως στο παρακάτω βίντεο εκτός απ' τους γλοιώδης δημοσιογράφους της ΕΡΤ που πάνε να απαλλάξουν από κάθε ευθύνη όλους τους πολιτικάντηδες που εμπλέκονται σ' αυτό το σκάνδαλο, έχει το ενδιαφέρον του ότι ο Σαράκης -και δεν του φαινόταν- άφησε "παγωτό" τον Αδωνη Γεωργιάδη. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger