Home » , , » Ο πορφυρογέννητος, η αργομισθία της Γκαγκάκη και οι απόκληροι αυτού του κόσμου

Ο πορφυρογέννητος, η αργομισθία της Γκαγκάκη και οι απόκληροι αυτού του κόσμου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 | 11:52 μ.μ.



Του Σ. Λ.

Είναι από τις φορές που αντιλαμβάνομαι πόσο "μαγική" είναι η δημοσιογραφία. Δημιουργεί τέτοιες μαζικές ψευδαισθήσεις που αμφιβάλλουμε αν το κατόρθωναν τα σόου του θρυλικού "μάγου" Χουντίνι.

Σώστε βάση σε ένα γεγονός, Η πανομοιότυπη είδηση σε όλα τα ΜΜΕ μας γνωστοποιεί ότι "νέα αντιδήμαρχο Εξωστρέφερειας και Κοινωνίας των Πολιτών, απέκτησε ο Δήμος της Αθήνας, αφού ο Κώστας Μπακογιάννης όρισε στην συγκεκριμένη θέση το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 και κριτή talent shows, Κατερίνα Γκαγκάκη".

Ενας πορφυρογέννητος δήμαρχος, αναμενόμενο ήταν να αναθέσει μια τέτοια θέση σε ένα άτομο με ανάλογη αισθητική όπως του ίδιου. Είναι κάτι που δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε.

Η κριτική όμως που υπάρχει εντοπίζεται αποκλειστικά στην άθλια στάση που κράτησε η Κ. Γκαγκάκη, βρισκόμενη στο πάνελ μιας τηλεοπτικής εκπομπή του Γιώργο Λιάγκα όπου παρουσιαζόταν μια τραυματική εμπειρία μιας φοιτήτριας, στην οποία ένα προβληματικό άτομο αυνανίστηκε στην πλάτη της.

Πουθενά, μα κυριολεκτικά πουθενά, δεν συναντήσαμε άλλη πιο βασική παράμετρο της υπόθεσης. Οτι εδώ έχουμε άλλο ένα καραμπινάτο ρουσφέτι του Μπακογιάννη. Δημιουργεί μια αχρείαστη θέση αντιδημάρχου, μια αργομισθία δηλαδή η οποία θα κοστίζει στους δημότες της Αθήνας  2.137 ευρώ τον μήνα! 

Υ.Γ: Κι αυτό που την ίδια ώρα ο δήμος της Αθήνας αδιαφορεί εντελώς για ένα δράμα που εξελίσσεται στην πλατεία Βικτωρίας με δεκάδες απόκληρους αυτού του κόσμου. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger