Home » , » Ο Γ. Λιάγκας ... και το δάσος

Ο Γ. Λιάγκας ... και το δάσος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 | 8:57 μ.μ.

Εχει δημιουργηθεί ένας ψιλοχαμός στα social media, ειδικά στο twitterμ για τον άθλιο τρόπο με το οποίο προσπάθησε ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του να διακωμωδήσουν στην τηλεοπτική τους εκπομπή, την φερόμενη περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ως συνήθως εμείς θα βρεθούμε "εκτός συχνότητας" από τα περισσότερα σχετικά σχόλια που έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο.
Το πρόβλημα δεν είναι να επικεντρωνόμαστε στο πρόσωπο του Λιάγκα και στις δυο γυναίκες που υπήρχαν στο πάνελ του και τον σιγοντάριζαν στις αθλιότητες του, βάζοντας τις δικές τους πινελιές στις αποκρουστικές τοποθετήσεις του. Αν το κάνουμε αυτό θα είναι σαν να βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος.

Ο Λιάγκας δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά έναν απλό οργανοπαίχτη σε μια ορχήστρα που με τις οδηγίες του "μαέστρου" της, παιανίζει μόνιμα "άσματα" που ο εστιάζονται στο "αίμα, ψέμα, σπέρμα".
Και επειδή ο συγκεκριμένος τηλεπαρουσιαστής, είχε σχετικά πρόσφατα, ανάλογες "επιδόσεις" θα σας προτείναμε να διαβάσετε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε "Η σαπίλα του συστήματος δεν είναι δυνατόν να αφήσει αλώβητο και μέρος της κοινωνίας μας".
Σ' αυτή η οποία είχε ερέθισμα μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστρια μας τονίζαμε: "Οταν η "λογική" των ΜΜΕ -σαν εμπορικά μαγαζιά που είναι- διέπεται στο να μας σερβίρει καθεστωτική προπαγάνδα, ανάκατη με "αίμα-σπέρμα", είναι επόμενο να στελεχώνονται από ανάλογης ποιότητας άτομα, όπως είναι ο Γ. Λιάγκας. Αμόρφωτα, χυδαία, που έχουν κάνει την αθλιότητα επιστήμη. 
Πόσο μάλλον όταν εκπομπές όμως αυτή που παρουσιάζει ο εμετικός αυτός τύπος, έχουν σαν αποστολή να διαμορφώνουν προσωπικότητες όπως ακριβώς της θέλει το πολιτικό σύστημα".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger