Home » , » Ραχήλ Μακρή. Ενα ρατσιστικό σούργελο

Ραχήλ Μακρή. Ενα ρατσιστικό σούργελο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 | 9:38 μ.μ.


Δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με   ρατσιστικά σούργελα, και ο μόνος λόγος που το κάνουμε κάνουμε κάποιες φορές, είναι για να θυμίσουμε ότι στον "ναό της δημοκρατίας" τους, έχει απόλυτη ανταπόκριση ο στίχος της Γαλάτειας Καζαντζάκη: "εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σου μοιάζω". 
Η ιδιότητα του πρώην και του νυν "αντιπροσώπου του λαού", δηλαδή, κάνει τις  απόψεις κάποιων γελοίων υποκειμένων, να μην περνάνε απαρατήρητες.

Πάμε τώρα στην περίπτωση με την οποία θα ασχοληθούμε.
Ηταν προσωπική επιλογή του Α. Τσίπρα να "αναστήσει" το τελειωμένο πολιτικά νούμερο (αρχικά βουλευτική έδρα είχε αποκτήσει με το κόμμα του Καμμένου και στην συνέχεια σαν συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ) που λέγεται Ραχήλ Μακρή.

Κατά καιρούς, το ξοφλημένο πολιτικά πια άτομο γράφει και μια χυδαιότητα -τις περισσότερες φορές έμπλεη ρατσισμού και φασισμού- στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.
Αυτός είναι και  ο μοναδικός τρόπος που διαθέτει για να κερδίζει ελάχιστη δημοσιότητα.
 (Εξ αντικειμένου, μ' αυτή μας την ανάρτηση, συμβάλουμε κι εμείς σ' αυτό, αφού ακόμα και η αρνητική διαφήμιση δεν παύει να είναι διαφήμιση).

Η Ραχήλ Μακρή δεν είναι απλώς ένα γραφικό άτομο και είναι άξιοι της κατάντιας τους όσοι/ες αποδέχονται τις ηλιθιότητες που γράφει στους διαδικτυακούς της λογαριασμούς.
Είναι και μια απίστευτη ρατσίστρια και δεν αναφερόμαστε μόνο στην τελευταία της χυδαία επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η τελευταία παρέμβαση, άλλωστε, μπορεί να θεωρηθεί και αναμενόμενη.
Τζήμερος, Βελόπουλος, η ηλεκτρονική πατσαβούρα Athens Voice και δεν συμμαζεύεται, είχαν ασχοληθεί με τον Νιγηριανό αθλητή, με αφορμή μια πρόσφατη συνέντευξη του.
Απ' αυτό τον συρφετό θα απουσίασε η Μακρή; Εδώ έχει κάνει διατριβή στις ρατσιστικές επιδόσεις. 
Αν θυμάστε είχε φτάσει να ισχυρίζεται ότι για τον θάνατο του αφροαμερικάνου Τζορτζ Φλόιντ δεν έφταιγαν οι μπάτσοι που τον δολοφόνησαν, αλλά ο νεκρός ήταν θύμα της πανδημίας του κορωνοϊού.
"Γι' αυτό έλεγε δεν μπορώ να αναπνεύσω -σ.σ όταν ο Αμερικάνος μπάτσος του πατούσε με την μπότα του τον λαιμό του- αφού ο ιός, ως γνωστόν σου κόβει την αναπνοή", έγραφε στο f/b της. 

Απέμειναν, λοιπόν στην Μακρή τα εμέσματα ρατσισμού και φασισμού για να έχει κάτι να ασχολείται, αφού το κόμμα που ίδρυσε Μ.ΝΙ κατέληξε κρύο ανέκδοτο του Σίλα, που δεν ενδιαφέρει κανέναν.

>
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger