Home » , » Αστοχίες

Αστοχίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 | 9:29 μ.μ.


Του Σ. Λ.

Να μου επιτρέψετε να κάνω κάποιες παρατηρήσεις για μερικές αστοχίες σε δυο άκρως ενδιαφέρουσες ειδήσεις που συναντώ στο διαδίκτυο.
Στην πρώτη υπεύθυνος και υπόλογος είναι ο ζωγράφος και ταυτόχρονα διοικητής του νοσοκομείου της Κέρκυρας.
Δεν είμαι κριτικός τέχνης και φυσικά εντελώς άσχετος από τεχνοτροπίες ζωγραφικής. Η παράλειψη όμως του καλλιτέχνη ο οποίος έφτιαξε την προσωπογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι οφθαλμοφανής. 
Μπορεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός σαν καλλιεργημένος, μετριοπαθής και προσηνής, με πασίγνωστη την αστική του ευγένεια να μην δημιούργησε θέμα με την αβλεψία του ζωγράφου, η έλλειψη  όμως φωτοστέφανου στο πορτρέτο του ηγέτη μας είναι σοβαρή παράληψη για την απεικόνιση της προσωπικότητας του τιτανομέγιστου πρωθυπουργού.

Μικρότερης εμβέλειας το δημοσιογραφικό ατόπημα του συντάκτης της έγκυρης ειδησεογραφικής ιστοσελίδας του κ. Ν. Χατζηνικολάου. Μπορεί να μας έκανε κοινωνούς για τις μουσικές προτιμήσεις του κ. Χαρδαλιά, άφησε όμως ανημέρωτο το αναγνωστικό του κοινό για τις σημερινές ενδυματολογικές  επιλογές του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας.

Δεν γίνεται έτσι παιδιά. Παρακολουθώ καθημερινά τα μαθήματα -άνευ διδάκτρων- που μας προσφέρει η δημοσιογραφική ομάδα υπό την επιμέλεια της κυρίας Στεφανίας Κασίμη, στην ιστοσελίδα enikos.gr και ευελπιστώντας να γίνω συνάδελφο σας, προσδοκώ στην συνεισφορά σας. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Ιουλίου 2020 στις 8:39 π.μ.

Κουράγιο που το έχεις να διαβάζεις τα λιβανιστήρια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger