Home » , » Σάπιο και διεφθαρμένο είναι το σύστημα Υγείας που έχουν φτιάξει.....

Σάπιο και διεφθαρμένο είναι το σύστημα Υγείας που έχουν φτιάξει.....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 | 6:25 μ.μ.

Από στον αναγνώστη μας σ. Κώστα πήραμε και παραθέτουμε το παρακάτω κειμενάκι. Κάθε δικός μας σχολιασμός περιττεύει

Σύντροφοι,

Πριν κάποιες μέρες είχα πάει στην Περιφερειακή Διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ  στην Αθήνα για να κάνω τα χαρτιά μου προκειμένου να λάβω την αποζημίωση των 100 ευρώ από τον ΕΟΠΥΥ για αγορά γυαλιών οράσεως.

Όσοι έχουν κάνει την εν λόγω διαδικασία ξέρουν πολύ καλά πως αποτελεί μια ιδιαίτερα γραφειοκρατική δουλειά φτιαγμένη έτσι ώστε να αποθαρρύνει τους ασφαλισμένους από το να αιτούνται ακόμη και αυτά τα 100 ευρώ που δικαιούνται 1 φορά στα 4 χρόνια!!!!

Αφού λοιπόν συμπλήρωσα τα χαρτιά μου και περίμενα περίπου 1 ώρα όταν ήρθε η σειρά μου και ανέβηκα στον όροφο να τα παραδώσω είδα τοιχοκολλημένη την Τραγική ανακοίνωση που βλέπετε παρακάτω:


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΣΑΣ ΣΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25/06/2020 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Κα ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩς ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 13.30

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ

Ε λοιπόν, όταν τους εργαζομένους του Δημόσιου Εθνικού Φορέα Ασφάλισης Υγείας τους ασφαλίζει ΙΔΙΩΤΙΚΆ με ομαδικό πακέτο (ανεξάρτητα από το αν το πακέτο το καλύπτει η Διεύθυνση της Υπηρεσίας, το σωματείο, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, κτλ ) μια Ιδιωτική Ασφαλιστική, τότε καταλαβαίνει ο καθένας πόσο σάπιο και διεφθαρμένο είναι το σύστημα Υγείας που έχουν φτιάξει.....

Συντροφικά,

Κώστας
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger