Home » , » Ρουβίκωνας: Βίντεο απ' την εκδήλωση "τιμής και μνήμης στο Σκοπευτήριο"

Ρουβίκωνας: Βίντεο απ' την εκδήλωση "τιμής και μνήμης στο Σκοπευτήριο"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 | 1:26 μ.μ.

Δεν πρέπει να έχει προηγούμενο στα μεταπολιτευτικά χρονικά αντιεξουσιαστική συλλογικότητα να έχει δεχθεί τόσο δριμύτατη κρατική καταστολή όσο ο "Ρουβίκωνας".

Δεν έχει ξανασυμβεί στα πολιτικά χρονικά να αναλαμβάνει ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, - ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης-, να συντονίσει μαζί με άλλα δυο υπουργεία και την συνεισφορά "ειδικής ομάδας εµεμπειρογνωμόνων" τις μεθοδεύσεις και πρακτικές για να αντιμετωπιστεί αυτή η συλλογικότητα.
(Ενδιαφέρον θα είχε να μας έλεγαν ποιος/ποιοι είναι αυτός/οι που αισθάνονται ότι κινδυνεύουν από την δράση της).

Πλεονασμός να αναφέρουμε συγκεκριμένα γεγονότα για το ότι έχουν ξεθάψει μετεμφυλιακούς νόμους, ασφαλίτες βασάνισαν μέλη του, ενώ έχει στηθεί και είναι σε εξέλιξη μια κακοστημένη μπατσάδικη σκευωρία η οποία στοχοποιεί γνωστά μέλη του "Ρουβίκωνα".
Κι όμως όλοι αυτοί οι σχεδιασμοί δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.
Η συλλογικότητα μαζικοποιείται και έχει  απεύθυνση σε ένα ακροατήριο στην κοινωνική βάση που μέχρι τώρα καμιά οργάνωση του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου δεν είχε κατορθώσει.

Κι αυτό είναι ένα συμπέρασμα που προκύπτει απ' την μεγάλη επιτυχία που είχε χτες η "Μουσική εκδήλωση τιμής και μνήμης στο Σκοπευτήριο για τους πεσόντες", που έγινε στην Καισαριανή με διοργανωτές  το "Κοινωνικό Κέντρο Σκοπευτήριο" και τον "Ρουβίκωνα".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Ιουλίου 2020 στις 1:48 μ.μ.

Mπραβο τους ετσι απλα και λιτα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger