Home » , » "Αλλα μελετούν τα βόδια και άλλα σκέπτεται ο ζευγάς"

"Αλλα μελετούν τα βόδια και άλλα σκέπτεται ο ζευγάς"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 | 6:36 π.μ.

Μόνο αβάσιμοι δεν είναι οι φόβοι του συστήματος ότι απ' τον Σεπτέμβρη και εξ αιτίας του βαθέματος της οικονομικής κρίσης και του μπαράζ των πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών που έχει ήδη ανακοινωθεί θα υπάρξει μια εκρηκτική κατάσταση στην Ελληνική κοινωνία.

Οσες δυνατότητες είχε το αστικό κράτος για πρόσληψη νέων μπάτσων της έχει εξαντλήσει, Η μόνη δυνατότητα που του απομένει είναι να θωρακίσει το νομικό του οπλοστάσιο σε μια προσπάθεια του να δώσει νομιμοφάνεια, στο να χρησιμοποιεί σύγχρονα τεχνικά μέσα σε καινούργιες αυταρχικές μεθόδους με στόχο τον εντοπισμό και την τιμωρία των "ανυπάκουων" στις επιταγές του συστήματος.

Ετσι, λοιπόν, διαβάζουμε σε Κυριακάτικη φυλλάδα: Ολοκληρώθηκε το νοµικό πλαίσιο κάτω από το οποίο οι κάθε είδους κάμερες (σταθερές, φορητές κ.λ.π.) θα μπορούν να λειτουργούν και να καταγράφουν κατά τη διάρκεια των δηµόσιων συναθροίσεων ... Ετσι, μπορεί να χρησιμοποιηθούν κάθε είδους κάμερες (εικόνας και ήχου), όπως είναι σταθερές, περιστρεφόμενες, κινητές προσαρμοσμένες σε σταθερές βάσεις, φορητές μεταφερόμενες από οχήματα, σκάφη και ελικόπτερα ή αεροπλάνα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθούν φορητές κάμερες από αστυνομικούς ..., Η επεξεργασία δεδομένων επιτρέπεται   όταν είναι απολύτως αναγκαία για τον εντοπισμό και την αναγνώριση προσώπων που διαπράττουν αξιόποινες πράξεις οι οποίες δεν μπορούν να αποδειχθούν µε άλλον τρόπο.

Ενας παραλληλισμός αρκεί για να δει κανένας σε τι αυταρχικό καθεστώς ζούμε. Μόλις πριν μερικές μέρες η υπεράσπιση  των 3 συλληφθέντων της αντιφασιστικής συγκέντρωσης της 15/7 παρουσιάζει σε ανακριτή και εισαγγελέα 4 βίντεο όπου φαίνονται καθαρά οι δολοφονικές προθέσεις και ο άγριος βασανισμός των μπάτσων απέναντι στους συλληφθέντες.
Τα βίντεο αυτά οι δικαστικοί λειτουργοί τα πετάξανε στον κάλαθο των αχρήστων.

Αύριο οι ίδιοι "υπηρέτης της Θέμιδας", με την καινούργια νομολογία της κυβέρνησης, θα θεωρήσουν αξιόπιστο κριτήριον για να επιβάλλουν καταδικαστική ποινή ένα βίντεο, που θα τους παρουσιάσουν οι μπάτσοι, όπου θα εμφανίζεται κάποιος "σωματότυπος" ο οποίος θα προσομοιάζει με αυτόν κάποιου διαδηλωτή τον οποίο θα έχουν φορτώσει κάποιο ποινικό αδίκημα.

Προφανώς και είναι βαθιά νυχτωμένη η κυβέρνηση των "αρίστων" αν θεωρεί ότι με νόμους και διατάγματα θα μπορέσει να επιβάλλει σιωπή νεκροταφείου στην ελληνική κοινωνία.
Σύντομα θα διαπιστώσει ότι η πραγματικότητα είναι πολύ πιο πεισματάρικη απ' τους σχεδιασμούς που κάνει επί χάρτου.

Υπάρχει και μια λαϊκή παροιμία που καλό είναι να την έχουν υπ' όψιν τους οι νεοδημοκράτες: "Αλλα μελετούν τα βόδια και άλλα σκέπτεται ο ζευγάς"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger