Home » , , » Kαι oi "δικοί μας” έκλεισαν το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, πράγμα που είναι πολύ πιο σοβαρό, καθώς αφορά ζωές παιδιών.

Kαι oi "δικοί μας” έκλεισαν το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, πράγμα που είναι πολύ πιο σοβαρό, καθώς αφορά ζωές παιδιών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | 5:25 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ξέρω πως είναι αποπροσανατολισμός, πως πρέπει να ασχολούμαστε με τα χάλια της Οικονομίας, τις απολύσεις, το πλιάτσικο κουμπάρων - βαφτιστηριών, τους παιδεραστές υπουργούς, τα χάλια του ΕΣΥ, το Μνημόνιο που έρχεται... ένα σορό σοβαρότερα θέματα.

Όταν όμως τα γαλάζια τρολάκια προκαλούν τη νοημοσύνη του κόσμου, δεν μπορείς να μη δώσεις μερικές απαντήσεις.
Να πεις στα φασιστάκια της Νέας Δικτατορίας να πάνε να τους ξανακάνει ένα Ελληνικό (εμείς το λέμε Οθωμανικό) ο Σουλτάνος. Γιατί με κυβέρνηση Βρικολακούλη η Αγιά Σοφιά έγινε ξανά τζαμί. Ούτε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με ΠΑΣΟΚ, που όσοι με γνωρίζουν ξέρουν τη γνώμη μου και για τους ηλίθιους ρεφορμιστές και για τις τσόντες της ακροδεξιάς. Αλλά αυτό ήταν 100% έργο Μητσοτάκη.

Γιατί επίτηδες ξεκίνησε ένα σικέ τσαμπουκά για αποπροσανατολισμό, που έδωσε ευκαιρία στο Σουλτάνο να κάνει τέτοιες κινήσεις εντυπωσιασμού των οπαδών του.
Πάνω από εικοσιδύο εκατομμύρια ευρώ θα χάσει κάθε χρόνο με τη μετατροπή του Μουσείου σε Τζαμί. Αλλά δεν τον ενδιαφέρει, καθώς η Τουρκική κοινή γνώμη είναι ερεθισμένη με την στάση της Ελλάδας, η οποία φυσικά περιορίζεται στα παχιά λόγια.

Ούτε φυσικά θέλουμε να γίνει πόλεμος με καμία αφορμή, αλλά δεν μπορούμε να μη διαμαρτυρηθούμε για τις ενέργειες της Ελλάδας, που είχαν ακριβώς αυτή την κατάληξη: Να κλείσει ένα από τα ωραιότερα Μουσεία. 
Όμως εδώ “οι δικοί μας” έκλεισαν το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, πράγμα που είναι πολύ πιο σοβαρό, καθώς αφορά ζωές παιδιών.Η κυβέρνηση της ΝΔ κάνει επικοινωνιακή διαχείριση των προβλημάτων που παρουσιάζονται. Τρέχει κατόπιν εορτής να διαχειριστεί τις φάπες που τρώει από το εξωτερικό.

Η ηλιθιότητα που έδειξαν με το Χαφτάρ πχ είναι χαρακτηριστική. Η Ελλάδα ενώ είναι με την κυβέρνηση της Τρίπολης έχει πείσει όλους πως στηρίζει το Χαφτάρ!
Χωρίς όμως να έχει κερδίσει απολύτως τίποτα! 

Μάλιστα η άκαιρη συνάντηση του Πρωθυπουργού με το Λίβυο Στρατάρχη (πάλι για επικοινωνιακούς λόγους), ουσιαστικά έβλαψε και το Λίβυο αξιωματούχο και εμάς.

Για να μην πούμε για την απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων που έγινε στην κατάπτυστη συμφωνία με την Ιταλία.
Όπου οι Τούρκοι δέχτηκαν το απίστευτο δώρο του Μητσοτάκη, να παραδεχθεί πως τα νησιά έχουν μειωμένη κυριαρχία και στην ουσία δεν έχουν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ!
Τι άλλο να ζητήσουν, αφού έτσι παίρνουν το Αιγαίο στο πιάτο;

Φυσικά όλα αυτά δεν γίνονται μόνο από ανικανότητα. Υπάρχει διαταγή των ΗΠΑ να εξυπηρετηθεί η Τουρκία. Μαντέψτε ποιος θα κάνει την εξυπηρέτηση. Ποιο θα πέσει στα τέσσερα να ικανοποιήσει το Σουλτάνο.
Οι εφοπλιστές και η μεγαλοαστική τάξη, που ήθελαν κοψίδι από την Ανατολική Μεσόγειο, βολεύτηκαν με τα απανωτά “δώρα”, το πλιάτσικο δηλαδή από το Δημόσιο Ταμείο. 

Όταν πχ παίρνει Αλαφούζος 2.000.000 από διαφήμιση, που κανονικά είναι δωρεάν, 35.000.000 που είναι οι δόσεις μόνο στο Sskai, που χάρισε ο Μητσοτάκης, χώρια η απαλλαγή από τους φόρους κλπ, έχει πάρει περισσότερα από όσα θα έπαιρνε στο ίδιο χρονικό διάστημα, αν η Ελλάδα εκμεταλλεύονταν την ΑΟΖ που θέλει!

Ο Μητσοτάκης κοροϊδεύει. Οι τυμβωρύχοι της ΝΔ, οι καπηλευτές Πατρίδας – Θρησκείας θα ανέβαιναν στα κάγκελα, αν αυτά γίνονταν επί ΣΥΡΙΖΑ ή (παλαιότερα) επί ΠΑΣΟΚ. Θα είχαμε συγκεντρώσεις με τους ξεβράκωτους μικροτσούτσουνους φασίστες, τους Ταλιμπάν με τα ράσα, να ζητάνε Ιερό Πόλεμο!

Τώρα βέβαια κακαρίζουν από τους καναπέδες. Να κάνουν συγκέντρωση γιατί; Να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Κούλη; Ή να το παίζουν μάγκες στον πιο πολυάριθμο και καλύτερα εξοπλισμένο στρατό της περιοχής οι ξεπουπουλιασμένες κότες;
Που τη "μαγκιά" τη βγάζουν στους πρόσφυγες και στους άοπλους γείτονες!

Φυσικά θα ασχοληθούμε με τα σοβαρά. Κυρίως με το νέο Μνημόνιο, που θα καταστρέψει ολοκληρωτικά ό,τι απέμεινε.
Να θυμούνται οι φασίστες πως πραξικοπηματίες προδότες πούλησαν την Κύπρο. Κι αυτό δεν το ξεχνάμε.

Κακώς - πολύ κακώς - δεν απαιτήσαμε το 1974 να κρεμαστούν οι εγκληματίες χουντικοί. Γιατί τα ζόμπι θα ήταν ακόμα χωμένα στους τάφους τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger