Home » , » Να μην το μάθει όμως ο νεοδημοράτης ρατσιστής βουλευτής Θ. Δαβάκης και του χαλάσουμε το αφήγημα

Να μην το μάθει όμως ο νεοδημοράτης ρατσιστής βουλευτής Θ. Δαβάκης και του χαλάσουμε το αφήγημα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 | 4:26 π.μ.

Του Σ.Λ

Εχει κάτι βουλευτές οι Ν.Δ., απίστευτα "αστροπελέκια", τους οποίους μόνο στο δούλεμα μπορείς να τους πάρεις.
Εν προκειμένω αναφέρομαι στον γνωστό, εκ Λακωνίας καταγόμενο, "επιφανή" ρατσιστή εθνοπατέρα Θανάση Δαβάκη.

Σε πρόσφατη παρουσία του τον παρακολουθούμε ασυγκράτητο, χωρίς να φείδεται κολακευτικών χαρακτηρισμών για τον αστέρα του Χόλιγουντ Τομ Χανκς 

Ο νεοδημοκράτης βουλευτής, προφανώς επηρεασμένος από το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός δηλώνει "εξίσου Ελληνας όσο και Αμερικανός", έδειξε αμέσως τα πατριωτικά του ανακλαστικά. Πήρε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που πρέπει να την αναφέρουμε.

Να σας θυμίσουμε προηγουμένως, ότι πριν λίγες μέρες ο λαμπερός καλλιτέχνης, δείπνησε μαζί με την σύζυγο του, παρέα με το πρωθυπουργικό ζεύγος στην Αντίπαρο, αφού είχαν λάβει σε "μια κίνηση με υψηλό συμβολικό χαρακτήρα,τιμητική πολιτογράφησή σαν πράξη αναγνώρισης, για τη στήριξη και τα βαθιά συναισθήματα που τρέφουν για εμάς ".

Ετσι λοιπόν, ο κ. Δαβάκης, πρότεινε να κληθεί στην Επιτροπή Ελλήνων της Διασποράς της Βουλής, ο Τομ Χανκς, ώστε "με την παγκόσμια ακτινοβολία του ένας συνεπής και αυθεντικός φιλέλληνας να βοηθήσει, στην υπόθεση της Αγίας Σοφίας".

Μάλιστα. Τώρα όμως θα γράψουμε κάτι, που δεν θα ενθουσιάσει τον κ. Δαβάκη και πιθανόν να το  αγνοεί.

Πριν κάποια χρόνια, οι απανταχού "χριστιανοπατριώτες", όπως είναι ο βουλευτής της Ν.Δ, είχαν σύρει τα εξ αμάξης στον Τομ Χανκς για την απόφαση του να δεχθεί να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία - "Ο κώδικας Da Vinci"- στην μυθοπλασία της οποίας η Μαρία η Μαγδαληνή δεν ήταν η πόρνη όπως την παρουσιάζουν τα "ιερά Ευαγγέλια" τους, αλλά μια πριγκίπισσα, ωραία γυναίκα, την οποία ο Χριστός είχε παντρευτεί και μάλιστα μαζί της είχε αποκτήσει και παιδί.

Απειρα ήταν τότε τα αρνητικά σχόλια σε βάρος του Χανκς και από τους "δικούς" μας, οπαδούς του δόγματος "πατρίς- θρησκεία-οικογένεια",  για την συμμετοχή του μια τόσο "βλάσφημη για τον Χριστιανισμό" κινηματογραφική ταινία.
(Δεν μπορώ να ανακαλέσω στην μνήμη μου σε ποιο κείμενο τα έχω δει συγκεντρωμένα όλα αυτά,  αλλά γνωρίζω μετά βεβαιότητας, ότι η ηγεσία της επικρατούσης Ελλαδικής θρησκείας είχε εκδώσει καταδικαστική ανακοίνωση, όταν κυκλοφόρησε στην χώρα μας το βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα Νταν Μπράουν, πάνω στο οποίο βασίστηκε το σενάριο της κινηματογραφικής ταινίας).

Το συμπέρασμα απλό: Κάποτε για τους "χριστιανοεθνικόφρονες", ο Τομ Χανκς, ήταν στο "πυρ το εξώτερον" σήμερα έγινε "προσωπικότητα με παγκόσμια ακτινοβολία". 

Συμβαίνουν αυτά. Οι δεξιοί είναι χαμαιλέοντες και προσαρμόζονται ανάλογα της συνθήκες. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

4 Αυγούστου 2020 στις 5:06 π.μ.

Το περιοδικό “Εφημέριος” που εκφράζει επίσημες θέσεις της Εκκλησίας, χαρακτήρισε τον “Κώδικα Ντα Βίντσι” “ανιστόρητο, αντιεπιστημονικό και βλάσφημο” Μάρτιος 2005 σελίδες 4-5
Το βρίσκετε στο site της Εκκλησίας της Ελλάδος.
http://www.ecclesia.gr/greek/press/efimerios/index.asp

4 Αυγούστου 2020 στις 5:28 π.μ.

Διόρθωση Τεύχος Φεβρουάριος 2005 τίτλος "Κώδικας DA VINCI (επιβεβλημένες επισημάνσεις)" Πρεσβ. Βασιλείου Α. Γεωργοπούλου. Σελίδες 4-5

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger