Home » , , » Ίδια έκαναν και οι προηγούμενοι χουντικοί προδότες.

Ίδια έκαναν και οι προηγούμενοι χουντικοί προδότες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 | 9:41 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κάθε χρόνο το καλοκαίρι καιγόμαστε, το χειμώνα πνιγόμαστε. Ανεξαρτήτως κυβέρνησης το Ελληνικό μπάχαλο παραμένει το ίδιο.

Στη χούντα είχαμε ένα σωρό φωτιές. Αλλά τι γίνονταν; Δεν το έλεγαν πουθενά! Ούτε στο ράδιο, ούτε στον κινηματογράφο, ούτε στις φυλλάδες! Μόνο ύμνοι στους κομψούς προδότες. Ήταν κάτι σαν κρατικό μυστικό.
Αν δεν έπιανε φωτιά η περιοχή σου, δεν ήξερες πως κάθε καλοκαίρι (κυρίως) καίγονταν χιλιάδες στρέμματα.

Έτσι τα φασιστικά σταγονίδια, οι νοσταλγοί των δημίων, μας έλεγαν πως τάχα δεν είχαμε φωτιές επί χούντας. Είχαμε και παραείχαμε. Όπως είχαμε διώξεις, βασανίστρια, εξορία, λογοκρισία, δολοφονίες, λαμογιές και κάτι μαλάκες δεξιούς ρουφιάνους, που μετά τον Παπαδόπουλο βολεύτηκαν στη ΝΔ.

Παρόμοια κάνει η Νέα Δικτατορία του Μητσοτάκη.
Οι Μυκήνες κάηκαν! Έγιναν στάχτη και μπούλμπερη. Οτιδήποτε δεν ήταν πέτρινο στον Αρχαιολογικό χώρο, καταστράφηκε από τη φωτιά!
Κι εδώ τα ΜΜΕ δεν είπαν παρά μόνο πως έπιασε φωτιά στο γύρω χώρο σε “αγροτολιβαδική έκταση”! Μάλιστα κάποια γαλάζια σκουλήκια, αδίστακτοι ψεύτες, πανηγύριζαν γιατί σώθηκαν οι Μυκήνες!

Και μάθαμε από το εξωτερικό πως κάηκε ένα από τα σπουδαιότερα αρχαιολογικά μνημεία του κόσμου! Πάνω από 3200 χρόνια ήταν εκεί. Μέχρι που ήρθε η λαίλαπα του Μητσοτάκη!

Δεν είμαι προληπτικός, αλλά ο τύπος το παραξήλωσε! Ευχήθηκε ευτυχές το 2020, κι έγινε χαμός! Μόνο μαύρη τρύπα δεν έχουμε, να μας καταπιεί. Ακόμα. Γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι θα προκύψει με τούτο το γκαντεμόσαυρο!

Φυσικά δεν είναι θέμα γκαντεμιάς, αλλά κρατικής αδιαφορίας. Και ανικανότητας. Πάλι ρεζίλι σε όλο τον πλανήτη. Το χειρότερο όμως είναι η ζημιά στον Αρχαιολογικό χώρο.

Και τώρα κάνε εικόνα:
Πάει κάποιος δικός μας στην Αγγλία να ζητήσει πίσω τα κλεμμένα μάρμαρα που βούτηξε μπαμπέσικα κάποιο καθίκι λόρδος.
Αν ήμουν Εγγλέζος, θα έπαιρνα μια φωτογραφία των καμμένων Μυκηνών και θα την έτριβα στη μούρη του. “Αφήστε τα εκθέματα στο μουσείο μας, γιατί δεν είστε ικανοί για τίποτα”. Θα του έλεγα.
Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση, αλλά η Μαρέβα είναι “κομψή”!


Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα κανάλια λούζονται από το φτύσιμο που τους ρίχνει ο κόσμος.

Ψάχνουμε να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει στη χωρά μας από το ίντερνετ από ξένα Μέσα Ενημέρωσης. Γιατί τα δικά μας είναι μπουκωμένα από τον Πέτσα.
Κατάντια!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger