Home » , » Ηλίας Σιώρας: Το ανεξέλεγκτο άνοιγμα του τουρισμού και τα πλουσιόπαιδα ευθύνονται για την δiασπορά του ιού (Βίντεο)

Ηλίας Σιώρας: Το ανεξέλεγκτο άνοιγμα του τουρισμού και τα πλουσιόπαιδα ευθύνονται για την δiασπορά του ιού (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 | 10:53 μ.μ.

Απόλαυση ήταν ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Ηλίας Σιώρας, στην τηλεοπτική παρουσία κατά την οποία έκανε τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους να βγάλουν σπυράκια.

Ο κομμουνιστής γιατρός είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Αρχικά αναφέρθηκε σε ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει.  Οι εργοδότες υποχρεώνουν  τους εργάτες τους να κάνουν τεστ για τον κορονοϊό όταν επιστρέφουν από τις διακοπές. Το δημόσιο σύστημα Υγείας τους παραπέμπει στα κάποια δημόσια νοσοκομεία που εφημερεύουν. Το Σάββατο προσήλθαν εκατοντάδες άτομα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου εργάζεται ο κ. Σιώρας. Το νοσοκομείο όμως δεν έχει την στελέχωση και την δυνατότητα να κάνει τόσα τεστ, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να αποχωρούν άπραγοι, και η μόνη επιλογή τους είναι τα ιδιωτικά θεραπευτήρια όπου το τεστ κοστίζει 100-120 ευρώ.

Στην συνέχεια ο γιατρός απέδωσε τις κυβερνητικές ευθύνες για την διασπορά του ιού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "Τον Ιούνιο είχαμε 8 κρούσματα και τώρα έχουμε 180. Αυτό που μεσολάβησε ήταν ο ανεξέλεγκτος τουρισμός". 

Η αποστροφή του λόγου του όμως που έκανε τους δημοσιοκάφρους να χάσουν τα λόγια τους ήταν όταν ο κ. Σιώρας είπε ότι  «Εκείνοι που διέσπειραν τον ιό ήταν κάποια πλουσιόπαιδα και αυτά δεν τα λέει κάποιος κομμουνιστής, τα λέει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος»¨.
Η παρουσιάστρια της τηλεόρασης του open, θεώρησε ότι ο κομμουνιστής γιατρός "στοχοποιεί κοινωνικές ομάδες", για να λάβει την πληρωμένη απάντηση ότι "απλώς στοχοποιείται το πρόβλημα".

Αυτοί που φάνηκε να ενοχλούνται περισσότερο από τις διαπιστώσεις του κ. Σιώρα ήταν οι υπάλληλοι του Ν. Χατζηνικολάου Γιώργος Ντουδεσκέας και Στεφανία Κασίμη.
Στην σημερινή τους ραδιοφωνική εκπομπή στον realfm παρουσιάστηκαν "εμπειρογνώμονες" και θέλησαν να υποστηρίζουν ότι ο κομμουνιστής γιατρός είναι αναξιόπιστος.

Κι αυτό γιατί κατά τους ίδιους απέχουν απ' την αλήθεια τα παρακάτω λεγόμενα του γιατρού: «Εμείς που γυρίσαμε από τις διακοπές και εργαζόμαστε στο νοσοκομείο, μένουμε στα Πατήσια, το Περιστέρι, την Κυψέλη, τη Δραπετσώνα Ούτε ένας θετικός δεν βρέθηκε που να έχει γυρίσει από άδεια. Εκείνοι που διέσπειραν τον ιό ήταν κάποια πλουσιόπαιδα κι αυτά δεν τα λέει κάποιος κομμουνιστής, τα λέει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος. Ήταν κάποια πλουσιόπαιδα, με κάποιους πλούσιους τουρίστες που γύρισαν από νησί σε νησί με τα ταχύπλοα. Εκεί οφείλεται η διασπορά».

Ο ταξικός λόγος του επιστήμονα, "πόνεσε" τα φερέφωνα του συστήματος και κατέβαλαν προσπάθεια να τον αναδομήσουν σαν "ειδικοί" που είναι στο να σερβίρουν κουτόχορτο στο πόπολο. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger