Home » , , » Κάποιοι επιστήμονες μετατράπηκαν σε παπαγάλους

Κάποιοι επιστήμονες μετατράπηκαν σε παπαγάλους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 | 7:45 μ.μ.Για την περιβόητη επιτροπή λοιμωξιολόγων και τις πολιτικές κυβερνητικές σκοπιμότητες που υπηρετεί γράφαμε σχετικά πρόσφατα.

Ο ρόλος της όμως αποδεικνύεται και εγκληματικός αφού η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, επικαλείται την ομόφωνη, σύμφωνη γνώμη των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID19, για να ανοίξουν τα σχολεία σε συνθήκες που δεν εξασφαλίζουν την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών.

Το μόνο θετικό είναι ότι η επιλογή αυτών των επιστημόνων να υπηρετήσουν κυβερνητικές σκοπιμότητες μετατρεπόμενοι σε νεοδημοκρατικά παπαγαλάκια έχει γίνει ορατός, σε τέτοιο βαθμό που να εισπράττουν δημόσια αποδοκιμασία από άλλους επιστήμονες.
Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμός του στο f/b ο παιδίατρος Κυριάκος Δουλγέρης:

Έχω συγκλονιστεί από συναδέλφους, καθηγητές και διακεκριμένους λοιμωξιολόγους που παρελαύνουν στα δελτία ειδήσεων και προτείνουν τη χρήση μάσκας στα σχολεία και το πλύσιμο των χεριών ως τα μόνα ουσιαστικά μέτρα πρόληψης !!

Καμία κουβέντα για αραίωση του μαθητικού πληθυσμού , περισσότερες τάξεις και εκπαιδευτικούς !

Καμία κουβέντα για μαζικά προληπτικά τεστ !

Συνάδελφοι είστε επιστήμονες όχι παπαγάλοι !

Δηλαδή αν ο covid19 σαρώσει τα σχολεία θα φταίνε τα παιδιά που έβγαζαν τις μάσκες ;

Ζητάμε ατομική ευθύνη από ανήλικους ;

Εδώ, όμως προκύπτει και ένα άλλο βασικό ερώτημα. Τα συνδικαλιστικά όργανα των εκπαιδευτικών θα σταθούν μπροστά στις ευθύνες τους;
Το λέμε αυτό γιατί επισκεφτήκαμε τις ιστοσελίδες της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ. και δεν είδαμε την παραμικρή σχετική τοποθέτηση. Αυτό μας έκανε εντύπωση.
Υπάρχει κάποια εξήγηση; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

19 Αυγούστου 2020 στις 8:38 μ.μ.

Ακριβώς στην τελευταία παρατήρηση του άρθρου βρίσκεται και το κλειδί του μυστηρίου. Η δεξιά, με άλλοθι τους ενσωματωμένους κύριους λοιμωξιοτέτοιους κάνει παιχνίδι χωρίς αντίπαλο, αφού ΟΛΜΕ και ΔΟΕ έχουν εδώ και χρόνια μετατραπεί σε διακοσμητικές γλάστρες. Αν οι εκπαιδευτικοί είχαν αγωνιστικά συνδικάτα, αν η ίδια η πλειοψηφία τους είχε αγωνιστική ταξική συνείδηση, τότε η κυβέρνηση δεν θα έκανε αυτές τις απίθανες ματσαράγκες που μπορεί να στοιχίσουν ζωές.

20 Αυγούστου 2020 στις 2:41 μ.μ.

Σας έφαγε η ταξική συνείδηση οι αγώνες η πάλη κλπ.Τωρα οι εκπαιδευτικοί είναι δεξιοί .Αλήθεια πριν ένα χρόνο τι ήταν,,?? Βρε παιδί μου ένα χρόνο κυβέρνηση κ κατέστρεψε τα πάντα.Εμ βέβαια ταξική συνείδηση πάλη αγώνες που για πέντε χρόνια ήταν όλα εξαφανισμένα κ γράφαμε στα παλιά μας τα παπούτσια τις αποφάσεις της δικαιοσύνης για τα ασφαλιστικά.Θελαμε με τον νόμο κατρουγκαλου να παίρνει τα ίδια οποίος έχει 1000 ένσημα με αυτόν που έχει 5000 ένσημα ξεπουλησαμε τη Μακεδονία κ τώρα μας φταίει η δεξιά.Μωρε μπράβο. Ωραία να κλείσουμε σχολεία να κλείσουμε τα πάντα να αφήσουμε τα πάντα χύμα κ να δούμε ποιος θα μας δώσει να φάμε.Φταιει η κυβέρνηση που γίναμε έθνος γιδιών κ τα βλέπουμε όλα ζάχαρη,?? Βρε αυτή η βρωμοδεξια για όλα φταίει ενώ όταν κυβέρνησε η πρώτη φορά αριστερά νιώσαμε γλυκό το φυστίκι. Βρε καλά είπε τραγουδώντας ο Μηλιώκας. Maskara greco maskara. Άντε γιατί χόρτασα από ταξική συνείδηση. Τέλος αυτό. Αρέσει δεν αρέσει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger