Home » , , » Αγριο κράξιμο από χρήστες του διαδικτύου στην πορφυρογέννητη Ολγα Κεφαλογιάννη

Αγριο κράξιμο από χρήστες του διαδικτύου στην πορφυρογέννητη Ολγα Κεφαλογιάννη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 | 9:49 μ.μ.

"Ολγα Κεφαλογιάννη: Ενα απίστευτα προκλητικό, εξουσιαστικό θρασίμι", τιτλοφορούσαμε περασμένη ανάρτησή μας. Και η σημερινή της τοποθέτηση δεν φανερώνει μόνο θράσος, αλλά δείχνει ότι ζει σε εντελώς διαφορετικό κόσμο απ' ότι όλοι εμείς.

Το γράφουμε αυτό γιατί μάλλον δεν συνειδητοποιεί τι ισχυρίζεται γιατί διαφορετικά θα είχε αναμενόμενο το "κράξιμο" που εισέπραξε από τους χρήστες του διαδικτύου.

Και όπως είναι επόμενο όταν απευθύνεσαι  με τέτοια αναίδεια και προκλητικότητα σε έναν κόσμο, που μαστίζεται εκτός από την ανεργία, την φτώχεια και την μιζέρια και εκτός απ' αυτά διακατέχεται και από αγωνία για το τι του ξημερώνει αύριο με την επέλαση της πανδημίας δεν μπορείς να έχεις απαίτηση να μην εισπράξεις αιχμηρά κάποιες φορές και υβριστικά σχόλια.

Το πορφυρογέννητο αυτό τέκνο έχει την εντύπωση ότι όλοι/ες πήγαμε διακοπές και τώρα που επιστρέψαμε πρέπει να πληρώσουμε να κάνουμε τεστ για να ανιχνεύσουμε αν έχουμε νοσήσει από τον κορωνοϊό.

Θεωρούμε περιττό να κάνουμε εμείς το οποιοδήποτε σχόλιο. Οι απαντήσεις που εισπράττει το κυβερνητικό στέλεχος από χρήστες του twitter είναι η πιο κατάλληλη απάντηση σ' αυτή την πρόκληση.














Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger