Home » , , » ΄Επικίνδυνη κυβερνητική ανευθυνότητα

΄Επικίνδυνη κυβερνητική ανευθυνότητα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 | 6:26 μ.μ.


Ψάξαμε πολύ για να βρούμε τέτοια κυβερνητικά "αστροπελέκια"
Και να ήταν απλώς μαθητευόμενοι μάγοι να πεις πάει στο διάολο. Αυτοί όμως είναι άκρως επικίνδυνοι αλλά και .. αναίσθητοι.

Βγαίνει ας πούμε χτες ο Κικίλιας, και αναγγέλλει ότι τον Δεκέμβρη θα προμηθευτούμε σαν χώρα 700.000 εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Παρουσιάζεται όμως σήμερα ο Μητσοτάκης και αδειάζει μεγαλοπρεπώς τον υπουργό του. Εμβόλια θα πάρουμε, λέει ο πρωθυπουργός εάν και εφόσον το "υπό ανάπτυξη εμβόλιο περάσει επιτυχώς τις απαραίτητες δοκιμές".

Και εντάξει, ο Κικίλιας δεν έχει την παραμικρή τσίπα επάνω του και έκανε γαργάρα με ταβανόπροκες την χλαπάτσα που του έριξε ο αρχηγός του.

Αναρωτιέται όμως κανείς: Μπορείς να έχεις την παραμικρή εμπιστοσύνη σε τόσο ανεύθυνους ανθρώπους που σημειωτέον τους αναθέσαμε να διαχειριστούν τις τύχες μας σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία;

Φυσικά μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Οχι φυσικά ότι αν είχαμε άλλο κυβερνητικό θίασο τα πράγματα θα ήταν διαμετρικά διαφορετικά. 
Η ριζική λύση θα δοθεί επαναστατικά ή δεν θα υπάρξει.
Τούτοι όμως ξεπέρασαν κάθε όριο ταξικής βαρβαρότητας αλλά και ηλιθιότητας.

Το χρονικό διάστημα που η πανδημία καλπάζει στην χώρα μας, και η Ελλάδα χαρακτηρίζεται χώρα υψηλού κινδύνου, αυτοί αυτοσχεδιάζουν. 

Οταν η Ιταλία επιβάλλει σε όσους επιστρέφουν από την Ελλάδα υποχρεωτικό τέστ, ενώ σήμερα η Φιλανδία ανακοίνωσε ότι τα ταξίδια πολιτών της προς την Ελλάδα θα περιοριστούν στα απολύτως απαραίτητα και όσοι πολίτες της επιστρέφουν από την χώρας μας θα πρέπει να παραμένουν σε καραντίνα επί δύο εβδομάδες,, οι "δικοί" μας κυβερνώντες δίνουν ρεσιτάλ ανευθυνότητας.

Και δυστυχώς δεν πρόκειται να λογοδοτήσουν γι' αυτή την εγκληματική τους επιπολαιότητα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger