Home » , » Να εκπαιδεύσουμε τα νήπια να οδηγούν παπάκια και τα πρωτάκια νταλίκες.

Να εκπαιδεύσουμε τα νήπια να οδηγούν παπάκια και τα πρωτάκια νταλίκες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 | 2:05 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κάποια καθάρματα – νεογιδοκράτες δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να βρίζουν και να απειλούν στο διαδίκτυο.

Πριν έγλειφαν πισινούς γαλάζιων κηφήνων. Πιο παλιά, όταν κυριαρχούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, έβριζαν τους Αριστερούς, τους Κομμουνιστές κλπ, γράφοντας υπέρ της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας της χούντας του Χίτλερ κλπ.

Η ΝΔ, καθώς φαίνεται, προσέλαβε το μηχανισμό του φύρερ της Χρυσής Αυγής και νομίζει πως με τις λάσπες και τα σκατά θα θολώσει τα νερά.
Βέβαια άλλα καθίκια βγαίνουν σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και φυλλάδες λέγοντας ψέματα, αναπαράγοντας τις τρολιές του διαδικτύου.

Όλοι αυτοί καθοδηγούνται από τον κομματικό μηχανισμό της πιο αδίστακτης αστικής συμμορίας: Του κόμματος της Νέας Δικτατορίας.

Ειδικά για τον Κορονοϊό, όταν η ΝΔ έκλεινε τα σχολεία κατόπιν απαίτησής του κόσμου, εκθείαζαν το Μητσοτάκη και έλεγαν πως μας “έσωσε”.
Αργότερα, όταν ο τσιγκούνης Κούλης αποφάσισε να μη δώσει ούτε τα λίγα ψίχουλα που έδινε για να μείνουν μέσα οι εργαζόμενοι, καθώς το σχέδιο να ανοίξει τον τουρισμό – τάχα ως ασφαλή χώρα – προχωρούσε σε νέα φάση, τα κτήνη αυτά άρχισαν να κατηγορούν τους εκπαιδευτικούς πως τάχα δεν ήθελαν να δουλέψουν!

Οι γαλάζιοι ψεύτες και χαραμοφάηδες, τα τιποτένια βολεμένα βαφτιστήρια, που έκαναν πλιάτσικο στο δημόσιο, απειλούσαν βρίζοντας δασκάλους και καθηγητές. Το κόμπλεξ το έχουν από παλιά από το σχολείο που το τελείωσαν με μέσον καθότι κούτσουρα απελέκητα και βλάκες με περικεφαλαία.

Οι γονείς δεν τσίμπησαν και τα παιδιά που πήγαν ήταν κάπου 10%. Έτσι τη γλυτώσαμε φθηνά μέχρι να ανοίξουν τα σύνορα στα τουριστάκια τα ζουμπουρλούδικα, τα οποία ήρθαν χωρίς κανένα έλεγχο. Όταν δεν έκαναν στους τουρίστες παρά ελάχιστα τεστ, γκάλοπ – μαϊμού για τον ιό ουσιαστικά, καταλάβαμε όλοι πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε πραγματική εικόνα.


Το κόμμα των κάθε λογής εγκληματιών, των προδοτών, των διεφθαρμένων παιδεραστών, απατεώνων, καταχραστών κλπ, η συμμορία των ψευτών είδε το αποτέλεσμα της πολιτικής της. Και τι έκανε;
Τα έριξε όλα στους νέους! Σ αυτούς που τον Ιούνιο έλεγε πως δεν κολλάνε, πως οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν το ιό και άλλες τέτοιες μαλακίες. Βέβαια έλεγε κι άλλες αρλούμπες. Πως τάχα ο ήλιος καταστρέφει το ιό, πως δεν κολλάει στην Εκκλησία, πως δεν χρειαζόμαστε μάσκες! Αν και το τελευταίο το άλλαξαν μόλις ο φίλος της οικογένειας έκανε εργοστάσιο με μάσκες.

Βγαίνουν τώρα οι ίδιοι κομπογιαννίτες, οι ίδιοι ελεεινοί και τρισάθλιοι, να ρίξουν το φταίξιμο στα μικρά παιδιά!

“Είναι θέμα εκπαίδευσης”! Τέτοια λένε και προσβάλουν τη νοημοσύνη μας. Σοβαρά; Ε τότε, να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά του δημοτικού, να οδηγούν αμάξια και μηχανάκια! Να δεις το νήπιο να οδηγεί παπάκι. Το πρωτάκι νταλίκα!

Αφήνουμε το γεγονός πως βρίζουν από τώρα μικρά παιδιά. Όσα κολλήσουν τους παππούδες είναι “κακομαθημένα παλιόπαιδα” που “δεν έμαθαν σωστά τη χρήση μάσκας”! Τόσο μαλάκες!

Τομάρια νεοδημοκράτες, ο κόσμος θα σας ρημάξει στο ξύλο.
Γιατί δεν είμαστε σανοφάγοι σαν εσάς. Ξέρουμε μερικά πράγματα για τους ιούς.

Ο ιός που μεταδίδεται με σταγονίδια έχει άμεση σχέση και με την απόσταση. Η μάσκα όντως εμποδίζει τη διασπορά σε μεγάλη απόσταση. Όταν όμως είσαι δίπλα στον άλλο κινδυνεύεις.
Δεν υπάρχει 100% προστασία και μάλιστα στις χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης. Αυτό το ξεχνάνε, γιατί ξέρουν το στριμωξίδι στα σχολεία. Πρέπει να τηρείται συνέχεια η απόσταση των 2 μέτρων και παράλληλα να απολυμαίνονται συνεχώς τα πάντα.
Σε κλειστές αίθουσες για ώρες τα παιδιά κινδυνεύουν. Και μαζί μ' αυτά κι οι παππούδες στο σπίτι.

Μπορούμε να μολυνθούμε αγγίζοντας τα μάτια. Το ξέρουν όλοι οι γιατροί. Τόσες ώρες στο σχολείο, για να μην κολλήσουν τα παιδιά, θα πρέπει να φοράνε στολές βιοχημικού πολέμου! Και βέβαια στα διαλέγματα θα πουν οι δάσκαλοι “μην παίζετε μαζί, έχετε μάσκες και κρατάτε αποστάσεις”!

Άιντε στο διάολο νεογιδοκρατικά τρολλάκια, άντε στο διάολο...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger