Home » , » Δυο βιντεάκια και τρεις ενδιαφέρουσες ειδησούλες

Δυο βιντεάκια και τρεις ενδιαφέρουσες ειδησούλες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 | 3:42 μ.μ.

Με τρεις ενδιαφέρουσες ειδησούλες εμπλουτίσαμε σήμερα τις γνώσεις μας.

Η πρώτη σαν πηγή έχει τους εκπροσώπους του Υψίστου επί γης. Αυτή μας γνωστοποιεί ότι ο Θεός, πέρα από Μεγαλοδύναμος, Παντοκράτορας, Φιλεύσπλαχνος και τα σχετικά. είναι και "κολλητικός".
Ενα πράμα σαν την ιλαρά δηλαδή.

Τώρα αν έχει συνέπειες και ποιες είναι αυτές, το "κόλλημα" που αναφέρουν οι ιερείς, καλύτερα να μην αναφέρουμε τις σκέψεις μας.
Αλλωστε εμείς είμαστε υλιστές, δεν αποδεχόμαστε μεταφυσικές δοξασίες, στερούμενοι επίσης τις δυνατότητες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσέγγιση των ιδιοτήτων που χαρακτηρίζουν τις επουράνιες θεότητες.

Το ότι μέχρι τώρα δεν έτυχε να ακούσουμε κάποιον/α να μας λέει ότι "κόλλησε Θεό", θα είναι τυχαίο.
Οι "λειτουργοί του Υψίστου", πιο καταρτισμένοι από μας, σίγουρα ξέρουν περισσότερα.

Οσο για το ότι μέσα στις εκκλησίες δεν κυκλοφορεί ο κορονοϊός, καμιά αντίρρηση.
Εμάς μας έπεισαν. Μένει να κάνουν το ίδιο και στον Μητσοτάκη τον οποίο είδαμε να φοράει -υποκριτικά φυσικά- μέσα στους "ιερούς χώρους" τους μάσκα.

Κοινωνοί στην δεύτερη είδηση γίναμε από την κ. Αναστασία Γκίκα, γ.γ. του υπουργείου Παιδείας.
Η υφισταμένη της κ. Ν. Κεραμέως, σε τηλεοπτική της παρουσία, μας έβγαλε από την πλάνη στην οποία βρισκόμαστε έχοντας την άποψη ότι οι μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό είναι ένα "κοινόχρηστο είδος".

Το κυβερνητικό στέλεχος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν τώρα με το άνοιγμα των σχολείων το υπουργείο θα παρέχει δωρεάν μάσκες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς έδωσε διευκρινήσεις για το τι ακριβώς θα συμβεί.
Αξίζει να παραθέσουμε τον ακριβή διάλογο:

 - Θα υπάρχουν μάσκες, όλα αυτά τα υλικά που χρειάζονται για την ασφάλεια των παιδιών και των εκπαιδευτικών; Θα παρέχονται δηλαδή από το υπουργείο;

- Οι μάσκες είναι ένα προσωπικό εργαλείο Οι μάσκες μπορεί να είναι υφασμάτινες, να πλένονται, την μία μέρα ο μαθητής να φοράει την μία ή να έχει δυο στην τσάντα του και να τις αλλάζει. Είναι κάτι προσωπικό για το οποίο δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα. Είναι προσωπικό είδος και για τους εκπαιδευτικούς και για τους μαθητές. Θα πρέπει να το προμηθεύονται μόνοι τους.

Είδατε πόσα πράγματα μαθαίνεις κανείς παρακολουθώντας συνεντεύξεις κυβερνητικών στελεχών; Γνωρίζατε ότι είναι "προσωπικό εργαλείο" οι μάσκες, και άρα εκπαιδευτικοί και μαθητές πρέπει να επωμίζονται την δαπάνη της αγοράς τους;

Και επειδή τέτοιες βαρύγδουπες εκτιμήσεις πρέπει να τις εμπεδώνει κανείς σαν παραθέτουμε για να παρακολουθήσετε και το σχετικό βίντεο. 



Η τρίτη είδηση αφορά το φιλοθεάμων κοινό και ειδικά τους τηλεθεατές του Σκάι. Το κανάλι του Φαλήρου σύντομα θα προβάλει την πολυδάπανη σειρά "Ο Διακοπούλης"

Εδώ δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο πέρα από το τρέιλερ της εκπομπής:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger